2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım.inş.oğlun kısa sürede iyileşir.
hamilelikte su çiçeği hakkında bulduğum bi yazıyı ekledim..
endişelenecek bişi yokmuşyerimseniben

Hamileliği sırasında su çiçeği geçiren bir kişi ile temas eden kadında zaman kaybetmeden bağışıklık olup olmadığı incelenmelidir. Bunun için basit bir kan testi yeterlidir. Üreme çğındaki kadınların neredeyse %90'ından fazlasının bağışık olduğu düşünüldüğünde bu incelemenin rutin gebelik incelemeleri arasında yer almaması normaldir. Kişinin su çiçeği geçirdiğini ya da aşı olduğunu bilmesi bağışık olduğu anlamına gelir. Böyle bir durumda dakanda inceleme yapmaya gerek yoktur.

Maytap geçmiş olsun canım. Bak konuyla ilgili bilgiyi Azo bulmuş. Sen de geçirmişsin zaten su çiçeğini. İnşamllah oğluşun da en kısa zamanda iyileşir.

günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese...
maytapcım geçmiş olsun oğluna doktorunda bir sorun yok demiş sende geçirmişin zaten için rahatlamıştır biraz...oğlunda çabuk atlatır inşallah..
asorti işden çıktığı için fazla giremem bundan sonra diyordu.. ata-tanemde iyidir inşallah.. darkda dün yazmamış..

selam kızlar ben geldim nabersiniz 3 gündür var ya annemle bir fiil geziyorum
giremedim kusura bakmayın umarım iyisinizdir juliannecim herşey yolunda canım
nazlımelekcim ben işten çıktım ama evde de internet var yani sizden
ayrılabilir miyim cidden 3 gündür misafirliğe gittik geldik eve zor yetiştim
derken bugün ancak girebildim ama işim var yine çok fazla burada olamam hepinizi öpüyorum
güzel hamişler yarın girerim artık napalım

asorticim ohhhh bol bol gez canım ne güzel... bugünleri değerlendirmekte fayda var yani....
evde bilg. old. hatırlamadığım için aklımda öyle kalmış bir an yoksa işden çıkan başkasımıydı dişye düşündüm... neysse sende beişde iyi o zaman kendine iyi bak canım..

Nazlıcım, işten çıkan Hale'ydi belki onu hatırlamışsındır. Asortie, gez gez tadını çıkar, hazır göbüşler küçükken ve hayat bizim için o kadar zor değilken :) Bu sabah otobüs durağında 38 haftalık bir hamile ile tanıştım. İki hamile yanyana gelince ortak yan çok büyük olduğundan hemen konuşuyor :) Kızın işinin son günüymüş ama nasıl kocamandı. Üzüldüm bu sıcaklarda 1 saat yol çekip işe gidiyordu. Sonra dedim kendime sana kim üzülsün sen de dört ay sonra öyle olacaksın :)

evet ya bende öyle düşündüm hale olabilir diye.. asortide kendi çıktı o zaman...:))) neyse bende bugün alt komşumu gördüm son günlerinde oda göbüş kocaman ve aşağıya doğru inmiş artık.. kayınvalidesi geldi doğuma ikisi markete gidiyorlardı sanırım... kendi kendime vay dedim sen ne halde olacaksın kızım şimdiden tadını çıkar bu durumun...evet şiş göbüş olsamda ilk defa yaşıyorum bunu şiş göbüş olarak doyasıya yaşayım ya..

julianne canım bir alemsin heee..sırnaşık şeysırnaşık şey
tüh ne etsek hamişsinde şimdi.. boşver canımsen aklına örgü şişini getir bebişine patik örmeyi düşün vs.vs. :))))))tatlicadiarzu:roflol:

Evet aklıma getirmeyeyemi haklısın. Karnım aç da ondan galiba, gözümün önünden tabaklar geçiyor yarım saattir. Yemeğe de inmeyi erteliyorum ki geç acıkayım diye, gün ortalansın diye ama olmayacak ben ineyim bari :)) Hastaneye de gittiğimde tam kaqıdan girerken, anneme, şöyle sert dalından toplanmış erik olsa demiştim. Bir saat sonra bir kadın evinin bahçesinden toplanmış eriklerden ikram etti. Bugün de biri şiş ikram eder canım merak etme :)) Siz de böyle misinizi acaba yani duyduğunuz şeyleri canınız çekiyor mu yoksa o benim boş boğazlılığım mı acaba bilmiyorum

canım sen biran önce in yemeğini ye.. yoksa her gördüğün şeyden bir yemek gelecek aklına...:))
bende dün istedim eşim çalıştığı yerin bahçesinden toplamış getirdi erik.. arada banda oluyor öyle hepimiz arada bir kokular alıp hiç olmadık şeyleri istiyoruz..
benimde karnım guruldamaya başladı bende gidiyorum yemeğe..:))
afiyet olsun sanada...

julianne cım bende senin gibiyimkafamçokkarıştı
ne görsem ne duysam canım çekiyo..
sölemesi ayıp ezelinden beri böle pis boğazdımda şimdi olayı abartmış durumdayım..
mesela eriktten bahsettiniz..çok severiiiim:sm_cool:
napcaz şimdi:uhm:
nerden bulucam :bbo:
akşama kadar dayanabilirmiyim acabafisfisfis
bu arada ben yemeğimi yedim geldim..ona ramen çekti canım..
size afiyet olsun kızlarra.s.

evet nazlımelekcim o işten çıkan başka biriydi o haleydi uyuz patronu işten çıkardıya tazminat vermemek için kızcağız da aramızdan ayrılmak zorunda kaldı onu arıyorum açıkçası ne güzel sürekli buralardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…