2008 Kasım Anneleri

hımm.CADIARZUanladım
bana doktorum kansızlık olamamsına rağmen 1.ayda hemen başlattı..
3 aydır kullanıyorum ve ikili testte kanada bakmışlardı gayet iyi çıktı..
dediğim gibi açığı kapatmak için doğal takviyeler yapmalısınız..
bildiğim kadarıyla çekirdekli kuruüzümde çok iyi..

hımm.CADIARZUanladım
bana doktorum kansızlık olamamsına rağmen 1.ayda hemen başlattı..
3 aydır kullanıyorum ve ikili testte kanada bakmışlardı gayet iyi çıktı..
dediğim gibi açığı kapatmak için doğal takviyeler yapmalısınız..
bildiğim kadarıyla çekirdekli kuruüzümde çok iyi..

Arada pekmez içmeye çalışıyorum.Yeşil yapraklı sebze yemeye çalışıyorum.
En son yediğim çekirdekli üzüm malesef boğazımı tahriş etti.Çekirdekleri çiğneyeceğim diye.
Normalde hiç yemezdim o çekirdekleri.Bi ara çok faydalı diye duyduğumdan çekirdekli yedim .Baya etkiledi boğazımı.Siz siz olun daha önce çiğnemeden yediyseniz yine çiğnemeyin yada çıkarın.

ya bana ilaç falan vermedi doktor pekmezi zaten ağzıma
alamıyorum ama üzüm yemeye çalışıyorum o da çekirdekli
neyse bu gittiğimde verir umarım sölimde bari

Söyle canım mutlaka.Benim doktorda baktık vermeyecek gibi.Eşim söylemişti benim test sonucunu göstermeye gittiğnde.Ondan sonraki muayenede yadılar bana ancak.Bazen hatırlatmak gerekiyor.

KANIN ÇOK İYİ DEDİ VERMEDİ BANA KAN İLACI DOĞAL YOLLARDAN AL DEDİ.BENDE MAŞALLAH SÜPER ALIRIM DOĞAL YOLDAN.ne pekmez ne üzüm ne et ayy allah sonumu hayır etsin. bazen yer ayağımın altından kayar gibi oluyo bir an.ben hala folik kullanıyorum bide kalsiyuım verdi ismi osteocare.kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini içeriyor.foliğide ısrarla sordum geçen ay devam et demirin emilimini sağlıyo dedi.içinde 7-8 günlük daha var.kızlar kimbilir ne kadar büyümüştür dimi yawrukuşum.1 ay geçti tam aradan.

merhabalar bende kansızlık ıcın ılac kullanıyorum
ferro sanol zaten lıseden berı bu kansızlık var bende bı care bulamadım pekmez de ıcıyorum kuru uzum ve hosafı yıyorum salata yıyorum ciğer yemedım pişmezse dıye korkuyorum bu aydan ıtıbaren kullanıyorum bas donmesı ve acayıp halsızlık oluyor :sm_confused:

:nazar:

bende ciğeri ağzıma bile vurmadım hayatımda sadece 1 kere yedim onu
bir daha da yemem ama bu ilaçtan almam lazım benim herkes kullanıyormuş
ya ilk bebek olunca ne kadar acemi oluyoruz

selam kızlar nasılsınız?
sohbet koyu bakıyorumda
dediğiniz gibi bendede baş dönmesi var bir kaç gündür
bir gebelik sitesinde okumuştum bu haftaların belirgin özelliği tansiyon düşüklüğü ve baş dönmesiymiş
dikkatli olmak lazım
bende kan hapına yeni başladım ama çok sık unutuyorum içmeyi

bu arada bugün çok yoruldum misafirim gelecek yemeğe
sabahtan beri mutfaktayım belim tutuldu
anca kendime gelebildim
ya kızlar salı günü bebişimi görcem çok heyecanlıyım artık cinsiyetini de merak ediyorum iyice
önce sağlıklı göreyimde sonra da cinsiyeti belli olursa hiç fena olmaz tabi

selam kızlarr ben geldimmmmmmm:sm_cool::sm_cool:
herşey çok güzel maşallah.bebişim kocaman olmuşş.artık %100 erkek olduğunu göstermek için pipisinin resmini çekip verdi elimize drum.1.5 simit yedim giderken ama çikolatayı unuttum.beyefendide yemkten sonra ya sırtüstü yatacaksın ya kırk adım atacaksın lafı varya adım atmak yerine yan gelip yattı.ama bize el salladı parmağını emdi ayaklarını oynattı ama çok narin bi şekildedr biraz dürttü ama yok nazlandı bugün...:teytey:2li test normal çıktığı için 3lüye gerek görmedi.1 ay sonra gidiem ayrıntılı usg yazıcak.hayırlısı olsun inşallah.dönüşte alışveriş yaptım bebişe 2 takım aldım genelde büyük oğluma çalıştık milli takım forması şortlu takımlar falan.kendime de 2 tunik 2 de eşofman tipi pantolon aldım çok rahat varla yok arası doğuama kadar giyerim herhalde.hee bu arada kilo almamışım geçen ayda 58 çıkmıştım bu ayda 58 çıktım drun tartısında.bebişde 184gr ve 17 cm de boyu:nazar::nazar:

maytapcım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına
ne güzel gördün geldin bebeğini
darısı başıma bende salı günü gidiyorum
inşallah benim bebiş de iyidir teyzesi
bakalım bizim dr.3.lüyü yaptıracak mı?

Maytap çok sevindim canım hadi gözün aydın. Pek tatlıymış seninki ya ne güzel poz vermiş maşallah. Dört boyutlu ultrasonda mı gördünüz bu kadar ayrıntılı hallerini?
Fater inşallah senin kontrolde güzel geçer? Sen de mi cinsiyetini öğrenememiştin?

Maytap çok sevindim canım hadi gözün aydın. Pek tatlıymış seninki ya ne güzel poz vermiş maşallah. Dört boyutlu ultrasonda mı gördünüz bu kadar ayrıntılı hallerini?
Fater inşallah senin kontrolde güzel geçer? Sen de mi cinsiyetini öğrenememiştin?

evet canım bende henüz öğrenemedim
en son 13+6 da gitmiştim ama benim kuzum bağdaş kurmuştu göstermedi
gerçi dr.umda henüz söyleme taraftarı değildi
salı günü 17+4 oluyoruz
bakalım görebilecek mi o zaman hayırlısı ne diyelim

yok canm normal ultrasonda gösterdi ama artık çok büyümüşler ondan her ayrıntı farkediliyo

Ya çok güzel görebilmişsin bebişini canım. Ben de so n gittipğimde ultrasona bakan doktor aleti kendine doğru çevirmişti ve anne hiçbir şey göremiyordu :KK43:( O yüzden göremedim.. Ama çarşamba günü özele gitmeye karar verdim. Hem cinsiyete bakarız hem de babası ilk kez onu görür diye düşündüm

X