2008 Kasım Anneleri

Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr,
Biz geldik.Kızımız iyiydi çok şükür.(Maşallah diyelim)
Uyuyordu minik kuzum yolculuk biraz sarstı galiba uykusuz kalmıştı bebişim.

Doktor ultrasona göre bir sorun görünmüyor dedi.Yine de isterseniz amniyosentez yapabilirsiniz dedi.Bana kararımızı sordu.Bende düşünmüyoruz amniyosentez dedim.

Bundan sonraki haftalarda ne öneriyorsunuz dedim.22. haftada tekrar bir ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi.Zaten 22 de Konyaya gidecektim ben de.

Bu arada 3lü test yaptırmadı.Gerek yok dedi.Kafanızı karıştırır sadece dedi.
Bizde kızımız iyi diye tamam dedik yaptırmadık.

Yeni ciciler aldık.Resimlerini çektim ama biliyorsunuz ki ben biraz zor ekliyorum.Bu akşam fırsat olursa hemen eklerim ilgili konuya.Eğer fırsatım olmazsa da en kısa zamanda ekleyeceğim.

16+5 iz bugün.....

Darkçım gözünaydın..ohh ne rahatlamışsındır şimdi..

cinisyeti kesinleşti mi?nasıldı ayrıntılı usg?ne kadar sürdü?

Sağol canım.Bende nasıl rahatladım anlatamam.Yine de tabi hiçbirşeyin garantisi yok.Allah a emanet miniğim.Allahım hepimizin yavrularını korusun.Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.

Darkçım gözünaydın..ohh ne rahatlamışsındır şimdi..

cinisyeti kesinleşti mi?nasıldı ayrıntılı usg?ne kadar sürdü?

Doktor bana ilk isim düşündünüz mü dedi.Bende Ceren düşündük dedim.Kafa salladı.Kız değil mi,dedim.Tekrar kafa salladı.Kız yani bebişim.Kesiinleşti.raporada yazmış kız fetus diye.

İyiydi herşey tek tek tüm organlarına bakılıyor.Herşeyi kontrol ediliyor.Yarım saat sürdü.

Hemşireye sinir oldum yalnız çabuk çabuk diye diye başımın etini yedi.Hemen altını çıkar çabuk çabuk diyo.Sanki kaçıyoruz.Bi de randevumu almış gitmişim.Sonra bende çabuk diye ayakkabımı çıkarmadım.Gerekmez diye.Sonra onu da çıkartttırdı bana yine aynı tavır çabuk çabuk diye.
Allahım ayakkabının bağcıkları karıştı walla sinir oldum kıza.

Neyseki sonucumuz iyiydi.Birde 22. haftada ayrıntılı yaptırcam.Ama Konyada olacak o.

hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize.bende de dünden beri acaip göğüs sızlaması oluyo.yanıyo sanki.diğer hamileliklerimde 4-5.aylarda göğüslerimden ilk süt geliyordu herhalde
öyle bişey başlııcak.bu hafta içi fırsat bulabilirsem dra gidicem.full doluyum yaa .daha şimdiden çok yoruldumm.
darkcım çok sevindim iyi haberlerle dönmene.inşallah sağ sağlim ve sağlıklı atlatırız hamileliklerimizi ve bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz

Maytapcım geçen hafta bendede aynısı olmuştu.Hatta şimdide ara ara oluyor.Sanırım tam da bu zamanlarda biraz daha hızlı çalışıyor hormonlarımız.
Umarım önemli birşey yoktur canım.

selammm kizlar, herkese merhaba.Benim karnimda cok aci veren devinmeme izin vermeyen kramplar oluyor.sanki biri gobek deligimi iceriden asiliyor.ne yapacagimi bilemiyorum.Bu gecede sol bacagima denizdeyken giren krampdan girdi ve neredeyse 1 dakika kadar surdu.öyle aci vericiydi ki neredeyse kendimi tutamayip gecenin ortasinda bagiracaktim.insallah bir daha olmaz...

selammm kizlar, herkese merhaba.Benim karnimda cok aci veren devinmeme izin vermeyen kramplar oluyor.sanki biri gobek deligimi iceriden asiliyor.ne yapacagimi bilemiyorum.Bu gecede sol bacagima denizdeyken giren krampdan girdi ve neredeyse 1 dakika kadar surdu.öyle aci vericiydi ki neredeyse kendimi tutamayip gecenin ortasinda bagiracaktim.insallah bir daha olmaz...

Selam IVeacım hoşgeldin.
Artık bebeklerimiz büyüyor kendine yer açıyor olmalı.Benimde zaman zaman batma yaşadığım oluyor.

Krampa dikkat et canım ya fazla derinlere gitme.
Geçmiş olsun.

KIZLAR O KRAMPLAR BENİM KABUSUMDU.tecrübeli bir hamile olarak size tavsiyem kramp girdiğini hissettiğiniz anda hemen parmaklarınızı yukarı doğru çekin elinizle yada kendi kendine ayak parmaklarınızı çekebildiğiniz kadar çekerseniz hemen geçiyor.başta eşim yapıyodu bunu bana ama sonra sonra herseferinde onu uyandırmayıp kendim yapıyorum.parmakları çekmekteki amaçta dizin arka kısmını germektir. ne kadar gerersek o kadar iyi sonuç alırız.magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor diye duydum ama herkesin başına geliyor genelde ilaç kullansakta kullanmasakta:))

kızlar meraba ben geldim. hem de doktordan geldim. bizim kız başaşağı yatmış poz vermedi bize. kız diyorum çünkü kesinleşti.poz vermedi ama dr her şeyini saydı. ben görmem gerekenleri görüyorum ama poz verse sizin için daha net olurdu dedi. yaa çok güzeldi. çok şükür her şeyi normalmiş. ayrıntılı ultrasona istersen 1 ay sonra girebilirsin dedi. gerek var mı sizce. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.
darkçım herşey yolunda gider inşallah. ankarada gezecek pek biyer yok ama iyi haberlerinizi alınca neşeyle gezersiniz inşallah.
Gözün aydın canım seninde kzıın geliyormuş.Çok sevindim tebrikler.Benimkide aynı seninki gibi yatmıştı.Başını aşağı, kıçını havaya kaldırmıştı :)))
Bence ayrıntılı doktorun yapalım mı diyorsa yaptırın.Tek tek tüm organlar inceleniyor.

dark inşallah hayırlısıyla gider gelirsin.bir sorun yoktur umarım...

dualarımız seninle canım.allah yardımcın olsun.inş. sonuçların iyi çıkar.hayırlı , güzel haberlerini bekliyoruz:dance:

Darkcım, dualarımız sizinle.. Hayırlısıyla gidip güzel haberlerle döneceksin eminim.. Kendinize iyi bakın :1hug:

gunaydınlar guseller

darkıcımda hayırlı haberlerle doner ankaradan pazartesı heberlerı alırız

güzel haberlerini bekliyoruz canım herşey iyi olacak ve sende bir sürü cicilerle geleceksin dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun

darkcım güzel haberlerini bekliyoruz canım
bu arada hepinizi öpüyorm hamişler

slm kızlar nasılsınız bakalım bir gün giremiyorum neler neler oluyor
dark cım canım hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerle dönersin sabırsızlıkla bekliyoruz
birde alışveriş yaparsın keyfin yerine gelir çok güzel bebişe bişeylar almak ona daha çok yak-
laitığını anlıyorsun ben büyük zevk alıyorum zaten kadınların alışveriş tutkusu yok mu aahhh bizlerr
Hepinize çoook teşekkür ediyorum kızlar.İyiydi muayenemiz çok şükür.

darkcım güzel haberlerle gelmene sevindim... çok şükür artık biraz olsun rahtlamışındır... kız olacağıda kesinleşmiş.. gözünüzaydın .. aldığınız cicilerin resmini koyarsın artık...
maytapcım demek 4-5 aylarda süt geliyor hımmm...fisfisfis bende dün kremle geçirdim sızlamayı.. (göğüs ucu kremi)
ıveacım aman dikkat et denizde..
bende gebilikten önce çok yaşadım krampları ameliyat old. için .. bir müddet sonra insan alışıyor ses çıkarmadan kendi başına hallediyor .. ben en çok gebelikte korkuyordum ama çok şükür bir kre oldu sanırım oda hafifdi.. ben genelde sırt üstü yatınca oluyordu şimdi yatış şeklimede dikkat ediyorum... hamileliğin son aylarında kramplar daha yoğun oluyormuş..
Allahıma şükrediyorum yinede rahat bir gebelik geçiriyorum.. arada ufak sorunlar olsada oda her gebenin yaşayabileceği şeyler..
kızlar inşallah hepimiz sağlıcaklada kucağımıza alırız bebişlerimiz...
,bu arada siteye bişeylermi oluyor yazımı iki kere yazdım anca gönderebildim.. başa dönüyor ikide bir bana şifremi soruyor .. neyse buda geçicidir..benneyaptımki

zaten hep onu yapıyorumda bazen sayfalar açılmıyor bekliyorum çıkıp geri giriyorum bu sefer işaretlemeyi unutuyorum.. dikkatli olayım bundan sonra..

Doktor ultrasona göre bir sorun görünmüyor dedi.Yine de isterseniz amniyosentez yapabilirsiniz dedi.Bana kararımızı sordu.Bende düşünmüyoruz amniyosentez dedim.

Bundan sonraki haftalarda ne öneriyorsunuz dedim.22. haftada tekrar bir ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi.Zaten 22 de Konyaya gidecektim ben de.

Yeni ciciler aldık.Resimlerini çektim ama biliyorsunuz ki ben biraz zor ekliyorum.Bu akşam fırsat olursa hemen eklerim ilgili konuya.Eğer fırsatım olmazsa da en kısa zamanda ekleyeceğim.

16+5 iz bugün.....

darc cım canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına zaten meleğin herzaman çok iyiydi
gitmen de iyi oldu tereddütlerinin yerini sevinç alması çok güzel inşallah doğumuna kadar başka sorun yaşamazsınız cicilerinizde hayırlı olsun iyi günlerde sağlıcakla giysin

ıvea geçmiş olsun aynı sorun dün bendede vardı sanki göbek deliğimden birisi tutmuş rahime doğru çekiştiriyordu gün içerisinde giderek artan sancı gecenin ilerleyen saatinde azaldı ce gaz sancısı olduğunu düşünüyorum sabah kalktığımda dünkü ağrıdan eser yoktu
sendede aynı sorun olabilir krampları sorma kabusum oldular artık ama yolunu buldum
maytap ın dediği gibi parmaklarını geriye doğru gerdir ve ayaklarını yüksekde tutabildiğin kadar fazla tut sonrasındada soğuk suyla yıka gerçekten işe yarıyor geçmiş olsun

darc cım canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına zaten meleğin herzaman çok iyiydi
gitmen de iyi oldu tereddütlerinin yerini sevinç alması çok güzel inşallah doğumuna kadar başka sorun yaşamazsınız cicilerinizde hayırlı olsun iyi günlerde sağlıcakla giysin

Gerçekten gitmem iyi oldu tereddütlerim kalmadı.Zaten bebeğime güvensemde.Yine de bir ya oluyor insanın kafasında.Neyseki gördüm miniğimi vew iyiydi.:nazar:

Biraz da maceralı oldu.Arabamız bozuldu.Dumanlar yükselmeye başladı ön taraftan.Tamirci çağırdı eşim.Saatlerce arabayla uğraştı.Sonra kardeşimin arkadaşlarıyla ben onu bi cafede bekledim.Tamir bitince eşimde geldi.Ama eşim çok yoruldu.Allahtan doktor işimiz bitince arabamız bozuldu.Ve çok şükür pazara kalmadan yaptırabildik.Yoksa işimiz yaştı.

darkinlife hayırlısı olsun canım yeni okudum haberlerini
prensesin iyi olmasına sevindim
bu arada alsığınız cicileri de gördüm ve bayıldım canım
Allah iyi günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin

darkcım hadi gözün aydın bak demiştim ben sana iyi çıkacak ve güzel cicilerle döneceksin allah bebeklerimizin ve bizlerin bu iyi haberlerimizi daim etsin inşallah

16+5 iz bugün.....

maşallah gözün aydın canıma.s.

X