2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

:lepi:cumartesi banada uyar kızlar..:lepi:
bu arada bende k.örende oturuyorum..zemuszemus

cumartesı ben oglene kadar calısıyorumm
eve gıdıp gelmem saat 1430-1500 i bulur
o zaman merkezde bı yer ayarlıyalım

kzılar ank cok gusel bı yer buldum ama cok uzakkk
çalgan et lokantası bahcelı felannn
arastırıp bakın ıstersenız

valla ben ank yabancısı sayılırım 5 yıldır burdayım uzun zaman kalanlardan onerı beklıyorumm
su ısı bızde yapalım artık

kızlar bu işi yapamayacağız heralde
merkezi bi yerlerde buluşalım herkese yakın olsun o zaman
bahçeli uyar mesela sanırım herkese
ya da istanbul yolunda liva var
orası güzel bir yer orda da buluşabiliriz

kızlar göksu avm var eryamanda oranın teras katında bir kafe var çok güzel gerçekten
bahçeli salıncaklı armut kolltuklar var yer minderleri çok güzel dün oradaydım orada buluşalım
bebşler içinde çok güzel olur gerçekten sonra göksu parkına gideriz benim önerim bu gelemeyeceklerde
biz alalım yenimahallede bir yere gelin ama bebek arabaları sorun bu seferde bagaja sığar mııı

yeni foto.lar gelmiş çok güzel yaa süpersiniz hepiniz kızlar....
sizi tanıdığım için çok mutluyum
kızıma ve bana yaptığınız yorumlara çok teşekkür ediyorum canlarım
mucizecim valla kıyafet aldığım mağazalardan tuhafiyelerden ve pazardan alıyorum cnm saç bantlarını ar cnm bulursun sende:)

ankaralı anneler ankara'da aşağıda linki olan bir cafe varmış çocuklu anneler için uygunmuş
hepinize uygun bir yerdeyse orada da buluşabilirsiniz

GOGO JUNGLE CAFE

ayy cumartesi geldi kimseden ses yok
romedioscum o cafeye gelmek için optimum u da geçmek gerekiyor optimum a gelemeyen oraya hiç gelemez
biz artık bi yer belirleyelim isterseniz benim dediğim yer çok güzel gerçekten ama artık belli
bir yer belirlesek diorum gelebilenlerle buluşalım bari

canım ben ankarayı hiç bilmiyorum
bu cafenin tanıtımı geldi anneyiz.com'dan
güzel bir yer gibi görünce belki uyar diye bir fikir olarak önerdim
sonunda istanbullu anneler hızlı trene binip gelecek sizinle buluşmayakaydirigubbakcemile3

kızlar cumartesimi buluşuluyor..
tüühhhhh yaaaaaaa cumartesi ben yokum malesef..Pazar olsa olmazmı hıııııııı:sinifsinif:

pazar da olur cumarteside pazar olsun o zaman kızlar hadi göksu ya gidelim kabul edenler

Kızlar haftasonu hava iyi olacak.Göksu Asortinin dediği gibi iyi bencede.Pazar gününe ayarlamaya çalışalım.Hem bebeler mevsimin son güneşini almış olurlar.Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…