2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

Remedios aslında ben de çok düşündüm.Ya belki ilerde bir piknik yapabiliriz hep beraber. Şimdilik hayal.Ama bebişler biraz daha büyüsünler, şöööle kocaman çocuk bahçesi olan bi yerde kaynaşırız inşallah.Nasıl olur?zemuszemus

Hilal sen demedin mi c.tesi uyar diye?

ne kızıyorsun yaaaaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile:gitme:
benden sonra birinin günü falan varmış bişeyler yazıldı fazla hatırlamıyorum..iptal oldu diye cumartesiye başka bi plan yaptım..erteleyemeyeceğim bi plan allah allah:1hug:

hadi buluşalım artık..
pazar günü bi aksilik çıkmazsa bence evveeetttttt.....

bu arada buluşmaya büyük kızımıda getirebilirmiyim...
göksuyu göksu parkına götüreceğim..
söylemesi bile çoookkk güzel..

inşallah canımopuyorumnanaktan

bu arada buluşmaya büyük kızımıda getirebilirmiyim...
göksuyu göksu parkına götüreceğim..
söylemesi bile çoookkk güzel..

Hilalcim elbette.Gelsin o da .Çocuk gezsin, içi açılsın.Ne gibi sakıncası olabilir ki?Memnuniyetle...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ıstanbul anadolu yakası ne zaman bulusacak kımseden ses soluk cıkmıyor???

ankaralı annişler pazar günü göksu parkın karşısında migros var göksu avm die geçio teras kat palmiye cafe
bahçeli zaten orada buluşuyoruz sonrada göksu ya gideriz tamam mıdır herkes hem fikir mi
bir de saat kararlaştıralım hadinn

Son düzenleme:

Canım ben tamamım.:içelim:

evet mmmf cimmm
bende tamamım gelen eklesin kaç kişi kalırsak buluşalım o zaman
gelenlerrr
asortie
yasmin28

Icır , Elifdem ve Ecemim de var ama şu an burda yoklar.Icır sabah görünmüştü.Özelinden mesaj atalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…