2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

tamam yasmin sen hepsine at canım saat 1 ya da 2 olsun ben erkenden orada olurum zaten kocişin iş yeride orası olduğu içünn

Gülçiçek diye bi arkadaş daha vardı.Onunla da görüşecek.Arabası yok onların.Eşi sabah geliyomuş işten.Konuşacak.

Ankaralı tüm hatunlara yazdım canlarım.Elifi bizzat arayıp rahatsız ettim.Asorti, Hilal ve ben ok dedik. Gülçiçek, Icır ve Elifdem yarın söyleyecekler.Ecemime özel mesaj attım.Benden bu kadar.

kızlar şimdi gördüm mesajınızı ve yazılanları ama çok uzak ve çok ters bir yer seçmemişmisiniz ta sincanda hatta daha ilerde değil mi göksu parkı çocukları pikniğe götürmüştük git git bitmemişti araba var ama benim ehliyetim yok eşimin kursu var daha yakın bir yerler seçemezmiyiz kızılayda olabilir oraya arabasızda gelinmez otobüslerde perişan olunur çok üzgünüm gelmeyi çok isterdim ama mümkün değil gibi görünüyor çok üzüldüm şimdi eşimin kursu olmasa başının etini yer yine gelirdim ama kurstan 1 de çıkıyor eve gelmesi zaten 1buçuğu bulur ....çok üzüldüm ya...başka bir yer olmaz mı
antares felan....

ooo kızlarrr herkes bıŞeyden ŞıkayetÇı yer bulun haber verın o zaman kım nereyı ıst,yorsa

antareste olur aslında önünde cafeler var havuzlu falan o da olur ecemimin dediği gibi ama bu seferde elifdem falan gelemez çayyolunda oturuyo o da

anteres bana yakın...
ben gelirim ve inanın burası çoookkkk iyi olur..
çünkü biz kaza yapmıştıkya..araba serviste..kasko bir haftalık araba verdi..onuda dün aldılar..arabasız kaldık..çok sesimi çıkarmak istememiştim..bişekilde göksuyada gelecektim..
kısacası ben gelirim..

yasmın ben arkadasımla konustum esı goksu avm ye ızın vermısss
zaten bu haftadan sonrada dershanee yazılıyor hıc olnla gorusemem yer konusunda anlasamazsak bız onla bızım orda bı yerde bulucucaz

Kızlar en son Antares dedik.Saat 14,00 da.Icırı ben Sıhhiyeden alacam.Hilal geliyo.Asorti de gelir muhtemelen.Ecemim ve Elife de yakın.Ok?

X