Kendi kendimi aday göstereyim bari bir de kaydirigubbakcemile3
Ben de yılın en mucizelerle dolu azimli anne adayı olabilirim belki..
kaydirigubbakcemile3
Yılın annesi demiyorum,anne adayı...
Arşivlere bakmıştım bir ara hep aynı kategoriler görüyorum ama..gamyoncuiremsu
Mesela çok klasik olmuş yılın ablasına herkes otomatik olarak Elif demiş.
Kişiler belli gibi.
Yani bazı kişiler için kategori düşünülmüş gibi olmuş..
Biraz daha yaratıcı olabilirdi kategoriler diye düşündüm..
Öneriler dikkate alınmış gibi gelmedi bana.Yani eski kategoriler devam ediyor gibi..
Belki gözümden kaçmıştır.
Hayırlısı artık...:1rolleyes:
bişi sorabilirmiyim peki bir üyeyei bi kaç farklı enlere yazabiliyomuyuz
ay ya cok eglencelı bır sorum var?????????:uhm:kaydirigubbakcemile5
ne zaman sonucları ogrenecegız...????CADIARZU
ben meraktan catlarımda....:dance::enbuyukkk:
kızlarrr neoluyo bakim burda biri bana anlatsın sositososito
Tabi ki yazabilirsiniz sorun değil ama ne kadar kategori varsa hemen hemen hepsine de aynı nicki önerirseniz şöyle bir düşünürüm nedeniniyerimseniben
Önerilerde farklı olan bişey yoktu incelemeden kategorileri eklemedim..Farklı olarak buluşma gurubu,yılın annesi,vs. vs..Yani kategori geliştirsek çok çok kişisel kategoriler gerektirir oda mümkün değil çünkü site de herkes birbirini reelde ki arkadaşlıklar kadar tanımıyor..
Önerilerde senin bir tek önerin var bedemciğim oda yılın en azimli anne adayı..Eeee bu da kişi düşünülerek akıl edilmiş kategori değil midir?
Bu sene de böyle olsun sene daha da geliştirirz inşallah sizlerin katkılarıyla kategoriler çoğalır....yerimseniben
Bu arada şöyle listeler gelmesin rica ediyorum.
Bir üye çok sevdiği bir üyeyi en hamarat üyeden tutunda en sıcak,hoşgörülü,en paylaşımcı vs.vs. her kategoriye önermiş..Bir üyeyi her kategoriye yazmak olmaz..
Arkadaşlar bir üye o kadar kategoriye nasıl uyum sağlar,bu mükemmeliyetçi biri karşımızda duruyor demektir..
Lütfen en yakın arkadaşlarımızı değil de forum içinde paylaşım yapan tüm üyeleri baz alarak adaylarımızı belirleyelim..:enbuyukkk:
bu yarışma ne zman açıldı..hiç haberimiz olmadı..her kk üyesi oy kullan biliyormu..herkesin haberi yok bence ben tesadüfen gördümm....
En vazgeçilmez kk ablası? herhangi biri düşünülmeden yapılmış bir kategori midir ???
En vazgeçilmez kk ablası? herhangi biri düşünülmeden yapılmış bir kategori midir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?