• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''2008 Kadınlar Kulübü Enleri'' Yarışma Duyurusu

ay ay cok heyecanli cok guzel bir etkinlik ya ( milli piyango cekilisi gibi yav ) :dance:

hadi bakalim ne olucak nasil olucak cok merak ettim :uhm:

kolay gelsin uzman ablammŞeniz

Kendi kendimi aday göstereyim bari bir de kaydirigubbakcemile3

Ben de yılın en mucizelerle dolu azimli anne adayı olabilirim belki..:utangac:

kaydirigubbakcemile3

Yılın annesi demiyorum,anne adayı...

Arşivlere bakmıştım bir ara hep aynı kategoriler görüyorum ama..gamyoncuiremsu
Mesela çok klasik olmuş yılın ablasına herkes otomatik olarak Elif demiş.
Kişiler belli gibi.
Yani bazı kişiler için kategori düşünülmüş gibi olmuş..
Biraz daha yaratıcı olabilirdi kategoriler diye düşündüm..
Öneriler dikkate alınmış gibi gelmedi bana.Yani eski kategoriler devam ediyor gibi..
Belki gözümden kaçmıştır.

Hayırlısı artık...:1rolleyes:

Önerilerde farklı olan bişey yoktu incelemeden kategorileri eklemedim..Farklı olarak buluşma gurubu,yılın annesi,vs. vs..Yani kategori geliştirsek çok çok kişisel kategoriler gerektirir oda mümkün değil çünkü site de herkes birbirini reelde ki arkadaşlıklar kadar tanımıyor..

Önerilerde senin bir tek önerin var bedemciğim oda yılın en azimli anne adayı..Eeee bu da kişi düşünülerek akıl edilmiş kategori değil midir?

Bu sene de böyle olsun sene daha da geliştirirz inşallah sizlerin katkılarıyla kategoriler çoğalır....yerimseniben

Bu arada şöyle listeler gelmesin rica ediyorum.

Bir üye çok sevdiği bir üyeyi en hamarat üyeden tutunda en sıcak,hoşgörülü,en paylaşımcı vs.vs. her kategoriye önermiş..Bir üyeyi her kategoriye yazmak olmaz..

Arkadaşlar bir üye o kadar kategoriye nasıl uyum sağlar,bu mükemmeliyetçi biri karşımızda duruyor demektir..
Lütfen en yakın arkadaşlarımızı değil de forum içinde paylaşım yapan tüm üyeleri baz alarak adaylarımızı belirleyelim..:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Listeler oluşmaya başladı bile..

26 Aralık 2008 akşamına kadar adaylarınızın nicklerini gönderebilirsiniz arkadaşlar..

Valla ben adayımı ortaya kodum beğenen alır geder, beğenmeyen bıragır gaççardelikafadulden

mirmirmirmir

bişi sorabilirmiyim peki bir üyeyei bi kaç farklı enlere yazabiliyomuyuz

ay ya cok eglencelı bır sorum var?????????:uhm:kaydirigubbakcemile5
ne zaman sonucları ogrenecegız...????CADIARZU
ben meraktan catlarımda....:dance::enbuyukkk:

bişi sorabilirmiyim peki bir üyeyei bi kaç farklı enlere yazabiliyomuyuz

Tabi ki yazabilirsiniz sorun değil ama ne kadar kategori varsa hemen hemen hepsine de aynı nicki önerirseniz şöyle bir düşünürüm nedeniniyerimseniben

Son düzenleme:
ay ya cok eglencelı bır sorum var?????????:uhm:kaydirigubbakcemile5
ne zaman sonucları ogrenecegız...????CADIARZU
ben meraktan catlarımda....:dance::enbuyukkk:

Adaylarımız elime ulaşsın,oylamaya açtığımda öğreneceksiniz..Onu ayrıca anlatırım oylama başlığında..:1rolleyes:

kızlarrr neoluyo bakim burda biri bana anlatsın sositososito

İlk sayfayı okursanız anlatılmaya gerek kalmaz...yerimseniben

Tabi ki yazabilirsiniz sorun değil ama ne kadar kategori varsa hemen hemen hepsine de aynı nicki önerirseniz şöyle bir düşünürüm nedeniniyerimseniben

Zaten bir üye aynı anda bütün enlerdeki rütbelere sahip olamaz imkansız , saçma olur bence de :icecream: Bende yarın atıcam enlerin tablosunu , bu sefer kaçırmicam bu yarışmayı...Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
bu yarışma ne zman açıldı..hiç haberimiz olmadı..her kk üyesi oy kullan biliyormu..herkesin haberi yok bence ben tesadüfen gördümm....

Önerilerde farklı olan bişey yoktu incelemeden kategorileri eklemedim..Farklı olarak buluşma gurubu,yılın annesi,vs. vs..Yani kategori geliştirsek çok çok kişisel kategoriler gerektirir oda mümkün değil çünkü site de herkes birbirini reelde ki arkadaşlıklar kadar tanımıyor..

Önerilerde senin bir tek önerin var bedemciğim oda yılın en azimli anne adayı..Eeee bu da kişi düşünülerek akıl edilmiş kategori değil midir?

Bu sene de böyle olsun sene daha da geliştirirz inşallah sizlerin katkılarıyla kategoriler çoğalır....yerimseniben

Bu arada şöyle listeler gelmesin rica ediyorum.

Bir üye çok sevdiği bir üyeyi en hamarat üyeden tutunda en sıcak,hoşgörülü,en paylaşımcı vs.vs. her kategoriye önermiş..Bir üyeyi her kategoriye yazmak olmaz..

Arkadaşlar bir üye o kadar kategoriye nasıl uyum sağlar,bu mükemmeliyetçi biri karşımızda duruyor demektir..
Lütfen en yakın arkadaşlarımızı değil de forum içinde paylaşım yapan tüm üyeleri baz alarak adaylarımızı belirleyelim..:enbuyukkk:

Merhaba ben espiri mahiyetinde yazdım en azimli anne adayı önerimikaydirigubbakcemile3

Bu arada ben çok fazla kişiyi tanımadığım için bir çok kategoriye uygun olduğuna inandığım için bir kişiyi çok daha fazla yazmıştım..Çok fazla kişi hakkında fikrim olmadığı için illa birilerini yazmam gerekirse bu çok doğru olmazdı..Bazı kategorileri de yorum yok diye boş bırakmıştım zaten...yerimsenibenB]

bu yarışma ne zman açıldı..hiç haberimiz olmadı..her kk üyesi oy kullan biliyormu..herkesin haberi yok bence ben tesadüfen gördümm....

Bu başlık duyuru başlığı ve her yarışmayı burdan duyuru yapıyoruz..Herkesin haberi olması için ne yapılabilir bilmiyorum?? Galiba tek yol forumun tek bir başlığını değil genelini takip etmek olabilir..yerimseniben

Lütfen ilk sayfayı okur musunuz orda gerekli açaklamalar var..:enbuyukkk:

En vazgeçilmez kk ablası? herhangi biri düşünülmeden yapılmış bir kategori midir ???

En vazgeçilmez kk ablası? herhangi biri düşünülmeden yapılmış bir kategori midir ???

Tam bir yıl önce ki önerilmiş kk'nın ablası kategorisini sorguluyorsun badem.. Yani sen geçen yıl var mıydın bunu düzenlerken yoktun benim bildiğim..

Ben de diyorum ki sen de beni en azimli yılın annesi kategorisine ekleyin diyorsun..Bunda da sen kendini düşünerek öneri yaptın..

Abla düşünülürmüş önerilmiş...

Tedavi ile hamiş kalan önerilmiş...

Yani bu sitede pek çok kişi abla abla,anne anne,yada dost dost diye birbirlerine samimiyet gösteriyorlar..Yani burada senin kafanı ne kurcaladı anlamadım ki..

Son düzenleme:
Back