- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hayırlı olsun Az ağrılı bir doğum sağlıklı bebişini al gel inşallahKizlaaaarrr ben yarin sabah saat 8.00de ameliyata giriyorum allahim halen inanamiyorum bana dua edin .....
hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hayırlı olsun Az ağrılı bir doğum sağlıklı bebişini al gel inşallahKizlaaaarrr ben yarin sabah saat 8.00de ameliyata giriyorum allahim halen inanamiyorum bana dua edin .....
Kizlaaaarrr ben yarin sabah saat 8.00de ameliyata giriyorum allahim halen inanamiyorum bana dua edin .....
Darkinlife papatyam 16 sında sezeryan olacakmıs sanırım..
çok saol canım cevapların ıcın..
vallahı bız bıze kaldık sorma, sen ben naz gülşah bırde sardunya arkadasımız..
ama sanırım seren de dogum yapmadı daha sureklı gırmedıklerı ıcın haberımız yok..
bakalım sıra ne zman bıze gelecek.. artık bebıslerımızın gazından konsmak ıstıyorum ya.. hihoyyyt
ayrıca resım olayınıda yarın hallederız canım yardımcı olurum ben..
betül bebeğin gazı dedinde işallah olmazlar feci bişi ama allahtan halası bana bişi getirdi almanyadan böyle toz gibi bi haftalık olunca verilmeye başlıyomuşun hiç gaz proglemi yaşamıyomuşun bi kutu bi sene gider dedi hiç yan etkiside yokmuş işallah işe yarar oğlumda altı ay yaşadım gazından gece uyku bilmedik bunda rahat olmak istiyorum zaten eşim diyo durmadan doğurda seveyim artık kızımı diye iyice sitrese sokuyo adamı doğuramıyorum bakalım senmi benmi önce doğurucaz çok merak ediyorum:roflol:
ya kızlar bu doğum sancısı nasıl bişey 1 saate yakındır karnıma sancı girip girip çıkıyo böyle belimden karnıma doğru sanki,aşırı şiddetli değil ama sancı olduğunu hissediyorum,eşim kalk hastaneye gidelim dedi bende erken olduğunu düşündüm sonuçta bi nişandır,sudur bişeyde gelmedi ama sancım hala oluyo,Allah ım yardım etsin inşallah
ya kızlar bu doğum sancısı nasıl bişey 1 saate yakındır karnıma sancı girip girip çıkıyo böyle belimden karnıma doğru sanki,aşırı şiddetli değil ama sancı olduğunu hissediyorum,eşim kalk hastaneye gidelim dedi bende erken olduğunu düşündüm sonuçta bi nişandır,sudur bişeyde gelmedi ama sancım hala oluyo,Allah ım yardım etsin inşallah
Slm.güzel anneler,umarım herkes iyidir,dün gece doğuruyorum sandım ayağa falan kalkıp hep dolaştım sancılarım berbattı,sonra kramp gibi kasıklarıma doğru yayıldı,yattım yatınca biraz hafifledi şimdi adet sancısı gibi ağrım oluyo yine ama sanırım biraz daha vakti var çünkü gelmedi oğlum,hakkımızda hayırlısı olsun,bugün eğer bi terslik olmazsa mervede doğuma girecekti eğer doğum yaparsa bana haber vericek bende sizlere iletirim inşallah,artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah Allah ım hepimizi şu mübarek günlerde kazasız belasız kavuştursun evlatlarımıza