Betül odanız çok güzelmiş,tam küçük adam odası..
betül çok güzelmiş odası bebişinin..
Allahım hep sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım..
ayy ben çok tez canlıyımdır herşey hemen olsun isterim.. gece rüyamda bile onu düzüyor olurdum hemencik yerleşsin isterim ben..kız çabuk toparla odasını, eksiklerini de al.. bebişin gelecek az kaldı :))
bak sat larımız aynı, benim bebiş bu cumartesi geliyoo :))
Selam kızlar.Dünkü stresim yüzünden başlayan başımın ağrısı hâlâ geçmedi.Parol yutsam zararı olmaz dimi?Siz kulandınızmı hiç?Rüyamda nişanımın geldiğini gördüm, nasıl sevindim ama rüya işte.Şu suni sancıya gerek kalmasa evde yavaş yavaş başlayan ağrılarım olsa gittikçe şiddetlense,evde çeksem..Hastaneye gidincede hemen doğursam..Ne güzel olur...
Emelcim düşünüp düşünüp stres yapma bak hem kendine hemde bebeğine zarar veriyosun böyle yaparak,oluruna bırak tatlım bundan sonra bi şekilde olacak doğumlar ama sen ne kadar sakin olursan herşeyde o kadar kolay olur inan,inşallah gönlüne göre olur herşey umarım kendi sancınla kolayca doğurursun:CüvCüv:
ben 3 gecelik koydum gülşah..
ne oolur ne olmaz.. kırlenır kan olur yedekte bulunsun.. kafamçokkarıştı bebişede ıkı hast cıkışı koydum yeter heralde..
kendını yorma camasır fılan derken doğuruverırsın.. naniknanik boşver bırıksın bıraz yanına bırılerı gelınce yardım ederler..
Gülşahcım şimdi sen söyleyince hatırladım..ben de rüyamda ikimizi yan yana doğum yapmaya çalışırken gördüm..gece konuşup uyuduk ya ondan herhelde..suni sancıya bağlamışlar ikimizi böyle yan yana bekliyorduk :)) hayır olsun inşAllah..yoksa sende mi cumartesi doğum yapacaksın :)
sorma canım her türlü kolaylaştırıcı unsur mevcut ama bakalım Allahın izniylee hepsi tabii..önemli olan inanarak yiyip içmek onları da..şu ot bende işe yararsa sana göndericem söz kargoyla.. ::)
gülşah ; ben de iki gecelik bir sabahlık koydum..tek kullanımlık kulotlardan koydum 10 tane.. 2 tane de şu geniş olanlardan normal penye olanlardan koydum...hasta bezini hastane veriyomuş ben orkid gece koydum sadece..bebişe de iki takım koydum ilk önce hastaneden giydiriyolarmış benim hastanede..bebek bezini de bi paketin tamamını koyucam ne olur ne olmaz..
normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyo genelde canım.. bi terslik olmadığı müddetçe..inşAllah olmaz da...
emelcim benim de bebişimin suyu tükenmiş iyice yani miyadı doldu artık diyo dr..seninle aynı gibiyim şu anda senden geride olmama rağmen..cumartesi gidicem suni sancı ile başlatacak doğumu..ama korkmuyorum Allahım verecek inşAllah sabrını...bir de kaç tane doğum hikayesi okuduysam, rahat sterssiz güle oynaya doğuma gidenler kolayca yapıveriyolar doğumlarını...ben de rahat olmaya çalışacağım elimden geldiği kadar...inşAllah Rabbim de yardımcımız olsun canım sen kendini üzme oluruna bırakmaya çalış olur mu ..
http://bebegimicin.blogspot.com/2007/09/anne-stanne-stnn-faydalaremzirme.html
Göğüslerinizden sıvı geliyormu?
kızlarrr ben doğurmak istiyorummm... içimden geldiii.... :çok üzgünüm:
gülsem mi ağlasam mı yaa.. senağlama :roflol:
Acele etme kız gelicek nasılsa sen bi sepetini filan al hazır olsun belki almanı bekliyo nerden biliyosun çocuk yatacağı yer olmadanmı gelsin yanekaydirigubbakcemile3
:1hug:betül odanız çok güzel olmuş sağlıcakla kullanın inşallah
hastane çantasına silikon uçlu bebek kaşığı koyun biberon yerine sütünüzü sağarsanız bebek biberona alışmasın diye kaşıkla veriliyormuş kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?