Duygucum maşallah bitanem bebişlerimize,senin sezeryan olacağı için önceden gelecek bebişin inşallah,bakalım biz beklicez umarım son anda sezeryan olmam çünkü kendimi normal doğuma çok hazırladım bunuda beklemesi kötü heran herşey olabilir yani hakkımızda hayırlısı tatlım,inşallah sende güzel haberlerle gelirsin,neradeyse 1 kilo almış benim bıdık,birazda inşallah doğana kadar alır,aslında kilo falanda önemli değil aman sağlıklı doğsunlarda önemnli olan o,Allah ım hepimizi kazasız belasız kurtarsın:ecrin_bebek::Saruboceq:
nasılsın merve.. bebiş nasıl.. biz kahvaltımızı yapıcaz bırazdan oğlumla :)..
gunaydın betul,hıcran, merve umarım herkes ıyıdır..
kızlar ben sabah kalktım anıden ıcımden bır sey fıskırdı sankı tuvalete gıttıgımde pembe renkte akıntı ıle bırlıkte baya bır sıvı gelmıstı..cok korktum hemen doktoru aradım..doktorum panık olmamam gerektıgını bunun rahım agzından geldıgını sakın olmamı soyledı benı cok rahatlattı..ben burdayım hıc korkma,en olmadı pazartesıyı beklemeyız daha erken alırız dedı..sen sadece yat dınlen aynı sey sureklı olursa benı ara gelırsın o zaman dedı..
cok tuhaf oldum kızlar,elım ayagım bosaldı aglamaklı oldum.doktorum sakınlestırdı sımdı ıyıyım.bakalım allah yardımcım olsun ne olur bırsey olmasın dua edın kızlar lutfensenağlama
sagol canım iyiyiz çok şükür..sen nasılsın ?
kahvaltımızı ettik bile.. biz bayağı erkenciyiz cokacimcoook
size de afiyet olsun canım oğluşunla :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Betül aynı dilekte bulunmuşuz kaydirigubbakcemile3 günümüz de aynıymış sen bir gün ileride değil miydin ya :CüvCüv: ooff valla yaa bizden ne zaman işaret gelicek acaba
duygucum ağlama, sıkma canını.. nişan bile olsa ne olur ki ? zaten son günlerimiz.. artık bebişler miyadını doldurdu, sağlıkla gelebilirler..ama inşAllah gününü bekler, sen kendini o güne adapte etmişsindir :ecrin_bebek:
Betül aynı dilekte bulunmuşuz kaydirigubbakcemile3 günümüz de aynıymış sen bir gün ileride değil miydin ya :CüvCüv: ooff valla yaa bizden ne zaman işaret gelicek acaba
duygucum ağlama, sıkma canını.. nişan bile olsa ne olur ki ? zaten son günlerimiz.. artık bebişler miyadını doldurdu, sağlıkla gelebilirler..ama inşAllah gününü bekler, sen kendini o güne adapte etmişsindir :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?