Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar arkadaşlar bugün saat 4te kontrole gideceğim
bakalım doktorum ne diyecek,herşey normal git bekle mi yoksa aman filanca olmuş yarın alalım mı...
Valla ikisi
ne de razıyım artık,çok yoruldum ben de üstümde 23 kiloyla dolaşmaktan....
Mide yanmaları geçen haftalarda bende de ortaya çıkmıştı ama bu hafta bişey yok,yani geçiyor merak etmeyin....
bu arada emzik veya biberon koymadım ben zaten 1 gece kalıp çıkarız inşallah gerek olmaz..Günlerce kalmicazki,gerek olursa da eşim bi koşu alır gelir,şehir dışında değilki hastane.
herkes sezeryan oluyo bi tek biz kaldık bekleyen yavv :)
hakkımızda hayırlsıı olsun artık bi an önce kavuşmak istiyorum ben deeee....
son 7 günün kalmış ne güzel Aytencim Allah sağlıkla kolaylıkla doğum yapabilmeyi bebişlere kavuşmamızı nasip etsin inşAllahh.. :Saruboceq: :Saruboceq:
telefonun var mı birilerinde, doğuma gidersen haberdar edersin bizi..merak ederiz seni..
:ecrin_bebek:
seninde altı günün kalmış canım yaa benim deryada var telefonummm. ama ben giderken size haber veririm çünkü ben belirtiler başlayınca hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum biraz evde çekmek istiyorum ağrıyı hastaneye gidince sünni felan verirler çabuk olsun diyee onun içinnnnn size haber vericem inşallah.kaydirigubbakcemile2
benim 8 günüm var kısmetseee inşallah. ama bu dikiş olayını geçen gün doğum yapan bir arkadaşım anlattı çok canı yanmış canlı canlı diktiler diyorr annecimm yaaa nolu benimki canlı canlı olnmasın uyuştursunlar beni yaakafamçokkarıştı
Çatlayacaksan hiçbişey kar etmiyo,benim enteresan şekilde karnımda bişey yok ama bacaklarım ve kalçam harita gibi bide kırmızı kırmızı iğrenç ya,dünyanın en pahalı kreminide sürsen cilt tipine bağlı bu tür şeyler,merve ve betülün önerdiği bi krem var madecassol ondan alıp deneyeceğim o kerm zaten göğüs yaralarınada çatlağada iyi geliyormuş
Parmağınımı sokuyo oraya,aman ya eşimde yanımda oluyo hep adam parmağını sokarken odamı görcek,öf ne berbat bi durum,hadi daha önce ultrasonla alttan muayene olmuştum ama parmak olayı girince işin içine bi garip oldum yaakaydirigubbakcemile3
kızlar hastane çantanıza bebiş için emzik ve biberon koydunuz mu ?
koysam mı acaba lazım olur mu ki karar veremedim ..
Yarın sabah 08:00 de hastanede olucam muhtemelen 10 gibi falan doğuma girerim..:CüvCüvua edin kızlar nolurrrr:ecrin_bebek: