- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın betülcüm ama işte görünce insanın sinirleri bozuluyo,sonuçta görsel olarak iyi değiller,sadece kendi kocam görse ama yarın dr.un karşısında belki utanırım diye şey etmiştim,kızma bacım yaa:))Tabiki önemli olan kilo vermek zaten kendi kendime söz verdim hemen kurtulmaya çalışacağım kilolardan,ayrıca o kremi bende duydum alıcam en kısa sürede belki bi nebze iyi gelir,bu arada umarım sınavların iyi geçmiştir hepsini verirsin
betul şu emla her eczanede varmıdır sen hemen buldunmu canım yaa yarın alıp bende denemek istiyorum ağdanın vakti geldi artık nolur nolmaz geciktirmeyeyim daha fazla değilmi 10 kaldı doğuma bu arada bişii olur molur korkuyorum beklesemmi 5 gün daha falan netsem acep ne dersiniz
ben kasılma hiç yaşamadım yavvv acaba normalmiii, ben çok hafif adet ağrıları gibi ağrılar hissediyorum arada ama uzun süreli değilll. beni en çok yoran çişim geldiği zaman canım yanıyor çok birde gecelri habire tuvalete kalkıyorum. yataktan kalkması bir dert yatması bir dert oluyor.
ayyy 1 hafta kalmışşşşşşşşşşş allaahımmm ağrısız sızısızzz kurtar yarabbim. inaşallahhhh hepimizzzzzzz çok kolay doğumlar yaparız.
kıslarrrr bende 10.09.08 de douma gidiorum
kıslarrrr bende 10.09.08 de douma gidiorum
ya kızlar yaaa kahvaltı yapıcam evde ekmek yok, buzlukta var.. :bbo:
ne yıcemı bılemedım, ekmek yerıne tutabılcek ne yapabılırım kahvaltıda.. :bbo:
şimdi markete de cıkamam, sevris te taa 2 de gelıyor..
o saate kadar acmı kalcam ben.. :uhm:
o saate kadar aç kalınırr mı tansiyonun düşer canım yasakkelime
ekmek yerine geçer mi bilmiyorum ama krep yapabilirsin ...un süt yumurta ile..
ya da poğaça gibi bişeyler..ama onu yapmak markete gitmekten daha zor kaydirigubbakcemile3
ya da tuzlu kraker falan varsa çizi, çubuk kraker gibi..onlarla idare et canım hihoyyyt
günaydın kızlarrr
yıne kabus gıbı bır geceden sonra burdayım...yok anacım ben anladım bana doguma kadar uyumak haram
dun aksam yemegını 6 da yedım ve sonra sadece meyve yedım..ama yıne butun gece yedıklerım agzıma geldı mıdem bulandı:çok üzgünüm:renıe falan hak getire...
haftaya pazt ben doguma gırene kadar sınır hastası olmazsam cok ıyı...