eh işte canım bakalım sonuclar gelınce anlayacgım daha cok ıyımıymıs kotumu.. benneyaptımki
1 saat sonra bır sınava daha gırıcem ve artık bıtıcek cok sukur.. bakalım hakkımızda hayırlısı ınsallah ne dıyelım.. :çok üzgünüm:
aslıcım nasılsın tamamen iyileştinmi artık nasıl gidiyor bebişleee hayat. geceleri kaç defa uyanıyosun, günde kaç saat uyuyosunnn çok mu ağlıyor azmı ağlıyoorrr ağlamasını durduramadığın ve onunla birlikte ağladığın oluyormu ben çok meralk ediyorum
eh işte canım bakalım sonuclar gelınce anlayacgım daha cok ıyımıymıs kotumu.. benneyaptımki
1 saat sonra bır sınava daha gırıcem ve artık bıtıcek cok sukur.. bakalım hakkımızda hayırlısı ınsallah ne dıyelım.. :çok üzgünüm:
slm kızlar güzel bır pazar gunu gecırmenızı dılıyorum...
dun gecem tam bır kabus gıbıydı..butun gece mıde yanması bulantısından gece 4 e kadar uyumadım:çok üzgünüm:
resmen renie şişesını kafamı dıktım artık ama banamısın demedı...
en sonunda saat 5 tı gıdıp ıstıfra ettım o kadar kotu oldumkı bu seferde aglamaktan helak oldum..sabah 5 olmus ve ben hala zombi gıbı gezıyorum ınsanın nasıl sınırı bozuluyor:çok üzgünüm:
saat 5 te yattım ne saga donebılıyorum ne sola tam ıskence bu sefer basladı oglum tekmelere artık sınır krızı gecırcek gıbı oldum...6 gbı falan daldım sanırım ama uzun zamandır bu kadar kotu bır gece gecırmemıstım...
hanı dıyorlar ya allah kurtarsın dıye gercekten dogruymus yanı allah gercekten sagsalım kurtarsın artık yoksa ben sınır hastası olucam :1no2:
aytencimm iyiyim güzelimm tamamen iyileştim canımm çok şükür hiçbir agrım sızım yok. bebiş 2-3 kere uyanıyor geceleri pek huysuz bebek degil maşallah durduramadıgım olmuyor ama bütün gün gündüzleri gögsümden indiremiyoruz sürekli agzında istiyor yalancı memeye alıştırmaya çalışıyoruz onuda almıyor bakalım ne olacak.
selam hamiş arkadaşlar......................
hepinizin pazarı güzel geçmesi dileğiyle............
ben bugünde kötüyüm.sanırım cumaya kadar bekliyemiyeceğim...............
hast.aradım randevumu yarına aldım..........
dr.görüşüp bişeyler yapmam lazım sabahları çok kötü oluyorum öksürük arttı.................
öksürürken doğurmaktan korkuyorum..............:)
cok gecmiş olsun bikaç gün öncede boğazım kötü demiştin sanırım nasıl üşüttün böyle cnmya dikkat et kendine cumayamı doğum
ceryanda kaldım soğuk su içtim ondan hasta oldum ilaçta alamıyoruz........:çok üzgünüm:
canım cumaya ara görüşme yapıp sonraki cumartesine doğum ama erkende olabilir...........hihoyyyt
ayyy yerim ben onun uyumasını , gerçekten öylemi gerçekten peki anne karnındayken çokmu zıpırdı yoksa sakinmiydi yani anne karnındaki hareketleriyle dış dünyadaki davranışları benziyormu anne karnında çok hareketliydide dışarıdamı sakin oldu. çünkü ben çok merak ediyorum benimki anne karnın da çok sakin acaba diyorum çıkıncada böyle sakinmi olacak.kaydirigubbakcemile yoksa tam tersimi?:sm_cool:
slm kızlar güzel bır pazar gunu gecırmenızı dılıyorum...
dun gecem tam bır kabus gıbıydı..butun gece mıde yanması bulantısından gece 4 e kadar uyumadım:çok üzgünüm:
resmen renie şişesını kafamı dıktım artık ama banamısın demedı...
en sonunda saat 5 tı gıdıp ıstıfra ettım o kadar kotu oldumkı bu seferde aglamaktan helak oldum..sabah 5 olmus ve ben hala zombi gıbı gezıyorum ınsanın nasıl sınırı bozuluyor:çok üzgünüm:
saat 5 te yattım ne saga donebılıyorum ne sola tam ıskence bu sefer basladı oglum tekmelere artık sınır krızı gecırcek gıbı oldum...6 gbı falan daldım sanırım ama uzun zamandır bu kadar kotu bır gece gecırmemıstım...
hanı dıyorlar ya allah kurtarsın dıye gercekten dogruymus yanı allah gercekten sagsalım kurtarsın artık yoksa ben sınır hastası olucam :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?