Kızlar mide yanması yüzünden kaç gece ağlaya ağlaya sabah ettiğimi biliyorum ama doktorum öyle bi şurup verdiki içtiğim an geçiyo..geceleri sadece tuvalete uyanıyorum artık..Rennie duo...hiçbi yan etkisi yok..tavsiye ederim
Ben de annemdeyiim
benim kociş de annesinde
anneciği ne pişiriyorsa onu yiyodur zavallım
kayınvalidem de ot,sap çöp cinsinden şeyler pişirir ve hastane yemeği gibi olur yemekleri hep
ahh,acıdım şimdi aşkıma ben de bir de oruç ne bulursa onu yiyodur yazıııık.
Betüüül ne iştahı canıım,
ben 23 kilo almışııımmmm,hala da iştahım süper
ben napacam yaa bu kilolarıııı:
kızlarr sahura ne yapıyosuzyine yemek mi kahvaltk falan mı ben çoğunlkla zararlı ama hamurişicokacimcoook yapıyrn eşim çok sever bendeeeea.snaniknanik
Salı günü doğuma giricem..(ay ne çok söledimmm ::))))) ) çok merak ediyorum çookkkkkk...en çokda gözlerini :) tabi 2 aydan önce tam belli olmuyomuş göz rengi ama 2 ayın geçmesi için önce doğması lazım ama dimi :)))
kızlarr sahura ne yapıyosuzyine yemek mi kahvaltk falan mı ben çoğunlkla zararlı ama hamurişicokacimcoook yapıyrn eşim çok sever bendeeeea.snaniknanik
Biz çoktandııır ayrıyız Betül nişanlandığımızdan beri
ara ara görüşürüz bizim tam bir aynı evde evlilik hayatımız olamadı en fazla 3 ay bir arada kalabildik.
Şimdi de ben doğumdan dolayı annemin yanındayım İstanbula tayinimiz çıktı ama evimiz daha taşınmadı o yüzden burdayım e eşimde göreve başladı tabi İstanbulda,yine ayrı kaldık..
Eşimin işi icabı hep böyle oldu.Bundan sonra bebeğimizle beraber aynı evde yaşayabileceğiz çok şükür zorlu kısmı bitti.
Bu arada benim adım Gül
esının ısı ne canım.. nısanlandıgınız dan berı mı ayrısınız?.. fisfisfis
sen mesela evlendıgınden berı annendemı kalıyorsun?.. ıkınızın evı yokmu?..
ne kadar zamanda bır gorusuyorsunuz.. nasıl oluyor ben anlamadım canım ya.. fisfisfis
ben de kahvaltılık hazırlıyorum canım..çoğunlukla peynirli omlet falan yaparım..yumurta olmadan doymaz da benim eşim kaydirigubbakcemile3 hamur işi neler yapıyosun börek falan olsa ben de yerim de kim yapacak o saatte kalkıp .. bize de yola kız yaptığın hamur işlerinden cokacimcoook
Canım eşim subay,ben öğretmenim.Biz nişanlandıktan 2 gün sonra eşim yurtdışına göreve gitti 7 ay kaldı,sonra düğün yaptık tabii, tabiki ikimizin evi vardı İskenderuna yerleştik eşim orada görevli görünüyordu mecburen eş durumundan benim tayinim oraya çıkmıştı orada kalıyordum ama eşim 2 yıl güneydoğuya göreve gitti,hep oradaydı 2 ayda bir izine geliyordu sadece bir de kışın 3 ay geliyordu sonra martta yine giderdi.(Yaşadığım sıkıntı ve bunalımları hala atlatmaya çalışıyorum) Böyle geçti 3 yılımız ayrılıkla.benneyaptımkiŞimdi güneydoğu görevi bitti çok şükür tayinmiz İstanbula çıktı ama evimiz henüz taşınmadı eşim göreve başlayalı 2 ay oldu e ben gidemedim tabii ev yok nereye gideyim bu halde ben o yüzden annemdeyim ,kayınvalidem İstanbulda oturuyor o da annesinin yanında kalıyor.
Canım eşim subay,ben öğretmenim.Biz nişanlandıktan 2 gün sonra eşim yurtdışına göreve gitti 7 ay kaldı,sonra düğün yaptık tabii, tabiki ikimizin evi vardı İskenderuna yerleştik eşim orada görevli görünüyordu mecburen eş durumundan benim tayinim oraya çıkmıştı orada kalıyordum ama eşim 2 yıl güneydoğuya göreve gitti,hep oradaydı 2 ayda bir izine geliyordu sadece bir de kışın 3 ay geliyordu sonra martta yine giderdi.(Yaşadığım sıkıntı ve bunalımları hala atlatmaya çalışıyorum) Böyle geçti 3 yılımız ayrılıkla.benneyaptımkiŞimdi güneydoğu görevi bitti çok şükür tayinmiz İstanbula çıktı ama evimiz henüz taşınmadı eşim göreve başlayalı 2 ay oldu e ben gidemedim tabii ev yok nereye gideyim bu halde ben o yüzden annemdeyim ,kayınvalidem İstanbulda oturuyor o da annesinin yanında kalıyor.
ayy bizde hiç doymayız ki cokacimcoookanam kahvaltıyla öyle alışrğmzdan belkide börek yaparım
bazen peynirli poğaça gözleme falan....çeşit çeşit ne istersen... yollayım anağım ayıp ettin elimde açarım sana hamurunu aaaa sen yolla adresini kargolarım sana sıcak sıcak cnmmm bazen sıcak olsun die gece yaparım bazende akşamdan hazırlarım hiç işimede gelmezsemenemen yapı veririm
maşallhhh Karçiçek
yorma kız bu kadar kendini yazıık,benimkide yapsam itiraz etmez tabi ama bende o yürek yok valla..
Ben hafta başında yaparım kek veya börek hafta içi işe giderken sütle yer çıkarız ikimizde,kahvaltıya falan vakit yok tabi.Nerdeee...
yok şeker benımkı sezeryan olucak.15 eylul pazartesı gunu kısmetse.yanı son 11 gunum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?