evet yazık çok yorulmaktan oluyo bi de oruçlular ya ondan her gördüklerini canları çekiyo , bizimki de sevdiklerinden alır depolar akşamdan akşama ne kadarını yiyecekse artık :) ekmek atmak çok kötü ama bu sıcakta da dayanmıyo ki..dolaba koyabilirsin ısıtıp yersiniz..
duygu sana iyi gezmeler canım :))
benim mönü deeeeeeeeeee karnıyarık veee pilav varr dün yapmıştım baya kaldı yanına birdeee makarna falan yaparım soslu tamam dır.
ay anacım bizimkide tam tersi hep tam karer:sm_confused: alır hatta o bana tutumu öğretti valla hep bugünlk yiye bilcemiz kadr alır tatlımıda ben yaparım dün revani yaptım dünden kalan var onu yeriz zaten dediğiniz gibi yoruluo adamcağzlar kan şekeri düşüyo insanın ramazanda bide sıcak allah yardım etsin valla en güzel tatlılarda şu havada gidebilcek sütlü tatlılr ayyyayy yazık ya adamcagızlara cok yoruluyor demekkii .. :teselli:
benımkıde oyle bazen cok yorgun oluyor.. bızımkı yanlıs almazda bırseyı cok alma huyu var..
hergun tatlı alıp gelıyor karnı ac ya canı cekıyor.. Allahım sankı tatlıcı dukkanıyız.. pastaneden alıp eve depoluyor..bıraz yıyor sonra unutuyor o kalıyor dolapta.. :1no2:
bende cok sevmıyorum tatlıyı..
kac gundur ıkıser ıkıser pide alıyor yarısını yıyoruz 1,5 duruyor ya napıcam ben onları kuflenıyor atmakta cok gunah.. anlamıyor bı turlu unutup alıyor yıne.. :1no2:
ya zaten buzlukta ıkı ekmek duruyor oda oncekı gunden kalma.. :1no2:
pideleride atayım barıı.. bır aksam almasa oncekılerı ısıtcam yenıcek ama bı bakıyorum yıne elınde torbayla gelıyor..
almıcaktım tatlım ama pastanedekı adam ısrar ettı verdı dıyor yaa.. :roflol:
bende dedım bak tatlım mıllet ekmek bulamıyor bız atıyoruz yazık alma bak ne yapacagımı sasırıyorum gunahı bana kalıyor dedım..
tamam haklısın dedı dusundu bakalım bu aksam nasıl gelecek.. :roflol:
özelden anacım burdan degıl yahuu.. :roflol:
bana verdı ben ekledım duyguyuu.. istersen sende ver eklıyemm.. :jeyyar:
hangı sostan gıı... :jeyyar:
sana da mı pazarladım yoksa benım makarnayı.. naniknanik
ay anacım bizimkide tam tersi hep tam karer:sm_confused: alır hatta o bana tutumu öğretti valla hep bugünlk yiye bilcemiz kadr alır tatlımıda ben yaparım dün revani yaptım dünden kalan var onu yeriz zaten dediğiniz gibi yoruluo adamcağzlar kan şekeri düşüyo insanın ramazanda bide sıcak allah yardım etsin valla en güzel tatlılarda şu havada gidebilcek sütlü tatlılr ayyy
hakkatten canımz çekio yaww kız betül ne açtınz şu yemek olayınııı hımmm:mymeka:
bu akşam annenlere gidicektiniz di mi hepsini topla oraya götür kalabalıkta biter hepsi kaydirigubbakcemile3 ben öyle yapıyorum bakıyorum iki kişi hayatta bitiremiycez annemlere giderken götürüyorum fazlalıkları kaydirigubbakcemile3
seninkine yakın canım ben yeni gördüm seni tarifi benimkinde ton balığı yoktu iyi fikir bir deniyeyim benimkinde maydanoz varrr sarımsak birdeee hihoyyyt
Kızlar mide yanması yüzünden kaç gece ağlaya ağlaya sabah ettiğimi biliyorum ama doktorum öyle bi şurup verdiki içtiğim an geçiyo..geceleri sadece tuvalete uyanıyorum artık..Rennie duo...hiçbi yan etkisi yok..tavsiye ederim
Kızlar mide yanması yüzünden kaç gece ağlaya ağlaya sabah ettiğimi biliyorum ama doktorum öyle bi şurup verdiki içtiğim an geçiyo..geceleri sadece tuvalete uyanıyorum artık..Rennie duo...hiçbi yan etkisi yok..tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?