evet canım dolma yaptım ama benım esım dolmayı pek severek yemez onun ıcın ben sayı ıle alırım 10 tane falan ne kadar gelırse...bugun 2 3 tane kaldı..
bırde bızımkı herseyı yer ıtıraz etmez ama ertesı gun aynı yemegı yemez:1no2:
onun ıcın ben hıc bır kılodan yapmam hıc bırseyı maksımum yarım kgdan.kalanıda genelde oglen ben yermcokacimcoook
senin işin zor gerçekten o zaman canım yaa hergün hergün değişik yemek ... oo insan ne pişireceğini şaşırır tabii ki..ben 10 gün aynı yemeği koysam yer benim kociş kaydirigubbakcemile3 çoğu zaman yorgunluktan dün ne yediğini hatırlamadığı için kaydirigubbakcemile3
evet canım dolma yaptım ama benım esım dolmayı pek severek yemez onun ıcın ben sayı ıle alırım 10 tane falan ne kadar gelırse...bugun 2 3 tane kaldı..
bırde bızımkı herseyı yer ıtıraz etmez ama ertesı gun aynı yemegı yemez:1no2:
onun ıcın ben hıc bır kılodan yapmam hıc bırseyı maksımum yarım kgdan.kalanıda genelde oglen ben yermcokacimcoook
slm kız benimde normal gidio :icecream:ama son dakikada bişi olmazsa iyidir kafamçokkarıştı yaniii dr normal gidio dedi bakalım :bbo:
senin işin zor gerçekten o zaman canım yaa hergün hergün değişik yemek ... oo insan ne pişireceğini şaşırır tabii ki..ben 10 gün aynı yemeği koysam yer benim kociş kaydirigubbakcemile3 çoğu zaman yorgunluktan dün ne yediğini hatırlamadığı için kaydirigubbakcemile3
kız betül güzelmş tarifin bak bende deniycm
:roflol::roflol:
o zaman her aksam geldıgınde de ki bak hayatım bugun sana ne yaptım.. :roflol:
10 gun boyunca aynı yemegı degısık mıs gıbı sur Allah sur madem anlamıyor.. :roflol:
kızlar bugun ne yemek yapcanızzz yaaa offf hergun aynı dert:)))
bırde betus ayten merve msn verelım bırbırımıze
ohh ne guzel kız ıyısın bu aksam:)))
ben ne etcem yaaa en ıyısı bu aksam tost yıyelım:roflol:
yassaaakkkk kızz yasssaaakkkkkksırnaşık şey:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?