ben pazaretsi ağdamı yaptırdım çarşamba doğuma gittim...
deniiz arkadasım muayene nasıl oldu.. nasıl catın dar dedı doktor..
kesınlıkle normal yapamazsın mı dedı... ya benım bır dahakı cumartesııye catı muayenem var..
catın dar derse ne yaparım ben yaa.. ben sezeryan ıstemıyorum..
sen sezeryanı kendın mı ıstıyordun yanı normalı ıstemıyormuydun..
bıraz bahsedermısın muayeneden nasıldı ?.. :çok üzgünüm:
duygucum ya acılmıyor kac kere yenıledım sayfayı merak ettım ya acılmaz sımdı... :1closedeyes:
emel bende detaylı ultrasona gırıp bebegımı soyle net bır sekılde gormek ıstıyordum.. dun bır kac yerden fıyat aldım kendı hastanemın kı ssk lı 192 ytl cunku.. :1no2:
ama baska yerdede fıyatlar pek bı farklı degıl.. medıcana ya sormustum dun orda kadın 55 demıstı..
bugun randevu alayım dıye aradım bır daha sordum fıyat ne olur ne olmaz bu sefer de 88 dedı.. ayrıca bırde muayene actırman gerekıyormus bunun yanında.. :1no2:
sınır oldum.. sımdı doktor ıstememısken durduk yere bu kadar para vermekte ıstemıyorum sonucta sadece bır resmını almak benım derdım.. :çok üzgünüm:
ama fiyatlar yuksek yaa canım sıkıldı.. sıyah ekranda dogru duzgun bırsey bellı olmuyor hele cıktısında hıcbırsey bellı degıl.. offf..................... :çok üzgünüm:
Betül ben de buna isyan ediyorum ya,çatı muayenesi yapmicak mısınız dedim bana
bebeğin baş genişliği normal ,muayeneye gerek yok dedi.
Benim de korkum son anda aman çatın çok darmış,acil sezeryan demesi hem o kadar sancıyı çek hem de sonucunda sezeryana gir...İşim allaha kaldı,inşallah kolayca doğum yaparım da bişeye gerek kalmaz..
muayenede seni yatırıyorlar ve dr iki parmagıyla bakıyor çocuk daha yerleşememiş çatın biraz dar dedi ,kesinlikle yapamazsın demedi ama zor olur çok iyi ıkınman lazım dedi ve normalden sezeryana geçmek zorunda da kalabiliriz dedi, zor sözü beni korkuttu çünkü ben zaten normalden korkuyordum bir de çocuğum dogum sırasında zarar görmesin diye sezeryan istedim.muayenede korkulacak bir şey değil zaten jelli olduğu için acımıyor.umarım senin çatın dar değildir ve normal yaparsın.dar değil deseydi normali ben de düşünürdm.
Drum çatı muayenesi yapmayı unutmuştu ben hatırlattım yapmıycakmısınız diye.Ondan sonra yaptı 3 saniye felan sürdü muayenem.Normal doğurabilirsin dedi.Arkadaşıma çatı muayenesi yapılmamış,5cm açılmayla gitmiş hastaneye doktorum biri gelmiş muayene etmiş senin çatın dar normal doğuramasıın demiş ve apar topar sezeryana almışlar.
Arkadaşlar benim ikinci doğumum ilkinde apar topar sezeryana girmiştim. Çatı muayenesi yapılmadı hatta böyle bir şeyin varlığını sizden öğrendim. Yarın gidip ikinci sezeryanın tarihini alacağım. Acaba çatı muayenesi sezeryan olacağı kesin olsa da yapılır mı? Vajinal muayene fikri insanı geriyor biraz.
deryacım benım bıraz vucudum kabarıyor en az 2 3 gunde gecıyor:bbo:kıpkırmızı doguma gırmemek ıcın 4 5 gun once aldırayım dıyorum..
bırde sana bırsey sorucam sezeryanda bıkını bolgesınde kucukte olsa tuy kalırsa jıletle alıyorlarmıs demı?herhangı bır enfeksıyon olmasın dıye:uhm:
arkadaslarım agda yaptırıp gıtmelerıne ragmen almıslar..
Arkadaşlar benim ikinci doğumum ilkinde apar topar sezeryana girmiştim. Çatı muayenesi yapılmadı hatta böyle bir şeyin varlığını sizden öğrendim. Yarın gidip ikinci sezeryanın tarihini alacağım. Acaba çatı muayenesi sezeryan olacağı kesin olsa da yapılır mı? Vajinal muayene fikri insanı geriyor biraz.
Kesilen bölge kıllara denk geliyor dolayısıyla sıfırlanması gerek. Benim muayeneden tırsmamın sebebi koca göbeğimden dolayı çok iyi temizlenemem. Yoksa daha önce defalarca muayene oldum. SSK da olduğum hariç çok kötü değildi. Rapor almak için okmeydanı SSKya gitmiştim orası felaket gerçekten. Özeller mahremiyete saygı gösteriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?