- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
yuk bacımm ben daha istirraaat edemiimmm-tatlicadiarzu-
sen napiinn bebiş kanala indimi dogum pozısyonunu aldımı kıs
Bir de bişey daha sorayım size Derya doktoruna saat aldık demişti hediye olarak..
Bişey almak mı gerekiyor doktora ,siz alacak mısınız?Ya da ben doğumdan sonra doğuma yardımcı olan personel ve
hemşireler için bir kutu lokum veya tatlı götürsek diyorum hastaneye,hani dağıtılır gibime geliyor:uhm:
Emzirme hakkında;
Öyle durup dururken acıma olmaz. Sürekli emzirmekten olur. Ben bu sefer daha öncekinde yaptığım gibi saatlerce emzirmeyi düşünmüyorum.Benim kızım bazen dört saat emerdi. Dolayısıyla bütün problemleri yaşadım. Gögüs bakımı için ürünler var lansinoh çok tavsiye ediliyor. Ben de işe yaramamıştı ama benimki ileri bir vakaydı. Tedbirinizi baştan alın. Her emzirmeden sonra gögüs başınıza kendi sütünüzden sürün. Çocuk istiyor diye çok uzun süre emzirmeyin. Bunun dışında emzirmek çok güzel bir duygu bebeğinizle aranızdaki en büyük bağ.
Birde gögüs ucunuzu değil gögüs başınızı emzirdiğinizden emin olun. Gögüs ucunuzda şekilsel bir bozukluk varmı onu da kontrol ettirin. Mesela gögüs ucunuz içeri çökükse emzirme problemi yaşarsınız. Doğumdan önce egzersizlerle düzeltilebilirbir durum.
selam hepinize..gül sorun çıkmadığına çok sevindim .. gözün aydın :) ben dr.uma gömlek gravat hediye almayı düşünüyorum..doğumdan sonra veririm..ilgili birisi ben kendisini çok sevdiğim için içimden geldi.. yoksa şart değil bence..
karçiçek maşaAllah kilosu çok iyi senin bebişin benim de en son kontrolümde 3 kg civarı demişti dr.um.. nefes alamama bende de oluyor ama benim bebişin kafası yukarıda olduğu için daraltıyor beni .. kafasıyla itiyo göğüs kafesime ve mideme baskı yapıyoo yaramaz..
nurdan bebiş ne kadar sürede doyar ki ? o emmeye devam ettikçe doymadı sanıp devam ederdim ben de .. uyardığın iyi oldu sağol canım..
niye istirahat edeminnn kii artık şart güzelim bende napimm dün gittim 3000 kg olmuşŞeniz bizim tosun senin kaç gelii bıdık.....aldı aldı şükür kafası aşağıda dedi
gülşah aynen canım zaten benim doktorum da yapması gerekenden fazla bişey yapmadı,
parasını verdik muayene olduk sonuçta.Ben de pek bişey almayı düşünmüyorum,hem dediğin gibi normal doğum olursa belki girmicek bile doğuma,belki değil büyük ihtimalle girmez benimki,mesai saatinde bile olsa hastalarını bırakıp beni doğutturmaya geleceğini sanmıyorum.
doğumdan sonra lokum veya tatlı dağıtırız personele o kadar.Zaten millet oruç olur heralde.
ya kızlar ben cok yoruluyorum butun gun ıkı buklum..
oğlumda sıkısıyor ıcerıde bende bunalıyorum.. öfff gecsın artık su sınav yoruldum yaa... senağlama
Hoşgeldin merve nasılsın canımkaydirigubbakcemile5
sagol canım hoşbulduk Şeniz iyi sayılırım çok şükür..sen nasılsın ?
bebiş beni oturtmuyo artık ya sıkışıyo sanki..öyle bi itiyo ki çıkacakmış gibi..hiç böyle hareketleri olmazdı büyüdükçe yeri daralıyo ya ondan galiba .. dr.a gidecektim az kalsın ama geçti biraz sakinleşti .. normalden fazla hareket edersen de gel demişti çünkü :uhm:
Saol canım bende iyiyim,sorma benim bebişte öyle öyle bi ittiriyoki fırlayacak sanırsın bi tarafı kabartıyo böyle sanırım artık hareketleri kısıtlandığı için onlarda rahat edemiyolar bu normal bi durum değilmiymiş niye dr.un sana öyle dediki
yok canım öyle itmesi normal de gün içinde normalden fazla hareket hissedersen de gel dedi bilmiyorum ki..hani ters bi durum var mı, gizli sancı falan.. kontrol için sanırım..yoktur bişey yaa yatsın yattığı yerde uslu uslu di mi ama :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?