benımde gecelerım artık rahatsızlıktan ıbaret.. vantılatoru acmıs olmama ragmen ter ıcındeyım ozellıkle basım saclarım.. benneyaptımki
sabaha kadar oflamak poflamakla gecıyor saatler cok rahatsızım bırde afedersınız ıkı damla idrar için çok sıkıştım sanıyorum bı bakıyorum ıkı damla bırsey.. :1no2:
wc ye kalkınca uykum hepten kacıyor.. uyku keyfi filan kalmadı.. sıcaktan geceleri gunduzden zor, gunduzler geceden.... kafamçokkarıştı
sıcaktan cok bunalmıs durumdayım Allahım ne olur su sonbahar cabuk gelsın artık ben cok bunaldımm.. senağlama
tarihlerimiz bir iki günle farklı..bende şafak 18 20 sayıyorum sezeryan için 38.5 uncu hafta dedi dr...28 ındekı kontrolde netleşcek tarih umarım 10 unu geçmez..dediğin doğru bu nefesler ciğerler bebekten bebeğe deişiyor..CADIARZU..erkek bebeklerin bıraz daha sıkıntılı olduklarını kızların daha rahat nefes aldıklarını soylemış yağmur a dr u ..aslında yani zurnada peşrev olmaz ne çıkarsa bahtına oluyor demekki..bende hala inanamyorum elime almadan da inanamıyacağım..elimle tutmadan görmeden neyin neolgunu tasavvur edemıyorum henüz..:uhm:
aynı dertlerden muzdaribim ben de canım yaa..duş alıp giyiniyorum oturunca beş dk.ya kalmıyor sırılsıklam olmuşum yine..wc olayına gelince o da aynı..sanki zor yetişiyorum gibi ama gidince birşey yok gibi neredeyse :sm_confused: mideye ve mesaneye baskı yapıyolarmış.. bi de başını yukarı döndürmüş yine benim bebiş maalesef :çok üzgünüm: hangi arada dönüyor hiç anlayabilmiş değilim..inşAllah yine normal doğum poızisyonuna döner :CüvCüv:
betülcüm 29 ağustos cuma günü alıyorlar bebeğimi sonunda kavuşucam Allah izin verirse tabi.çok heyecanlıyım ya biryandan mutluyum bir yandan hüzünlü birden bire boşlukta olucakmısım gibi geliyor cok alıştım ona düşünsene heryerde benimle bütün iyi kötü anlarımı onunla yaşadım çok alıştım içimde varlığıını hissetmeye ay ne bilim işte garip bir duygu ama inşallah sonun güzel olucak darısı hepiniizn başına buarada sanada başarılar dilerim senin durumunuda cok iyi anlıyorum bende hamileyken okula gidip geliyordum cok zor oluyor sınava hazırlanmak ben simdi dondurdum okulumu okul uzakta bu halde gidip gelemem diye
betülcüm 29 ağustos cuma günü alıyorlar bebeğimi sonunda kavuşucam Allah izin verirse tabi.çok heyecanlıyım ya biryandan mutluyum bir yandan hüzünlü birden bire boşlukta olucakmısım gibi geliyor cok alıştım ona düşünsene heryerde benimle bütün iyi kötü anlarımı onunla yaşadım çok alıştım içimde varlığıını hissetmeye ay ne bilim işte garip bir duygu ama inşallah sonun güzel olucak darısı hepiniizn başına buarada sanada başarılar dilerim senin durumunuda cok iyi anlıyorum bende hamileyken okula gidip geliyordum cok zor oluyor sınava hazırlanmak ben simdi dondurdum okulumu okul uzakta bu halde gidip gelemem diye
hayırlı olsun canım çok az kalmış senin de kavuşmana..
ama erken olmuyor mu biraz o tarih 38. i haftayı tamamlamak gerekmiyor muymuş ?
canım yaa oh ne guzel gununuz saatınız bellı sezeryan olanların, kavusmaya az kaldı..
Allah agrısız bır sezeryan nasıp etsın bebısın saglıkla gelsın ınsallah.. :Saruboceq:
bende su son kalan sınavımı bır versem ve gecsem Allahıma yatıp kalkıp sukur edıcem.. su 3.e bır gecsem sonrası Allah kerım inşallah.. :Saruboceq:
canım yaa oh ne guzel gununuz saatınız bellı sezeryan olanların, kavusmaya az kaldı..
Allah agrısız bır sezeryan nasıp etsın bebısın saglıkla gelsın ınsallah.. :Saruboceq:
bende su son kalan sınavımı bır versem ve gecsem Allahıma yatıp kalkıp sukur edıcem.. su 3.e bır gecsem sonrası Allah kerım inşallah.. :Saruboceq:
gülşah hoşgeldin canım..ayy çok zor bu kıl tüy işleri..sıcak ve sıkıntılarımız yetmiyo bi de bunlarla uğraşıyoruz -tatlicadiarzu-
kilo aldım diye hiiç üzülme canım dijital basküllerin çoğu fazla tartıyo..seninki hangi marka bilmiyorum ama.. bende vardı dijital her tartılan aa bu iki üç kilo fazla diyodu..şimdi onu attım ibreli eski model aldım ben de kaydirigubbakcemile2 şimdi doğru tartıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?