Niye üzgünsün canım yaa anlamadım ben? bebeğine mi kavuşucan pazar günü?
Kızlar selamm
bugün hamileliğimin en kötü gününü geçiriyorum galiba
dün gece midemin ağrısından hiçç uyuyamadım hala da ağrıyor su içmeye bile korkuyorum sadece rennie içebildim ama o da fayda etmedi.Sabah öyle ağrıdı ki dğum sancısı zannettim.bu ide ağrısı nerden çıktı anlamadım hiç sırtıma vuruyor ağrısı ya resmen,yoksa bu doğum sancısı da ben mi anlamıyorum acaba??Kızım hala kıpır kıpır allahtan onun hareketlerini hissediyorum yoksa iyice panik olurdum.Acaba kızım ayaklarıyla mideme mideme mi vuruyor ondan mı ağrıyor anlamadıım...
Selincim merak etme ben de hiç nst ye girmedim canım hatta benim doktor en son gittiğimde yani 12 ağustosta herşey normal dedi ve beni yolladı,8 eylüle randevu verdi sanki rutin kontrolmüş gibiöyle 15 günde 1 falan çağırmıyor yani beni.
Korkma bak bu sefer çok hayırlı birşey için yatacaksın allahın izniyle....Eskiden ne için yattın bilmiyorum ama bu sefer bebeğini koklayacaksın...
herkese iyi akşamlar
ben hastaneden öglen geldim dr pazar gününe yatışımı yaptırdı arkadaşlar çok üzüldümsenağlama ya hemen hemen 4 gün evde olmııycam pazar günü öğlen saat 2 de yatışım olcak artık ne zaman görüşürüz bilmem yarında işlerim var ancak bugün biraz takılabilirim sanırım buraya
seda teşekkür ederim canım
ARKADAŞLAR SANIRIM BAYA Bİ SÜRE YAZAMIYCAM BU YOLDA BANA DESTEK OLAN TÜM KADER ARKADAŞLARIMA HAYIRLI DOĞUMLAR DİLİYORUM :CüvCüv:ALLAH HEPİNİZE SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBEĞİNİZE KAVUŞMAK NASİP ETSİN
ASLICIM MAVİLİ EMELDEN İSTEDİĞİN BİLGİYİ ALABİLİRSİN
HEPİNİZ SAGLICAKLA KALIN HEPİNİZE CANIGÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM BANA MÜSADE ARTIK a.s.
yaa herkesin doktoru her hafta çağırıyormuş ben
gıcık aldım şimdi benim doktordan ne yapsam haftaya ben geldim deyip bir bahaneyle gitsemmi???
Bana 8 eylüle randevu verdi yani normal rutin aylık randevu,yaa 15 gün sonra gel deyip bi suyuma bakmazmı insan,bir çatı muayenesi,nst,bunların hiçbirine bakmıyor benimki.artık doğuracam nerdeyse bana 8 eylüle randevu verdi.
güldencimm Allah hayırlısı ile bebişini kucagına almak nasip etsin güzelimm.mavili Emelcimmm Güldenin tlfnunu bana özelden msj atabilirmisinn tabi kendi tlfnumaranıda tatlım sana zahmett. Güldencimm güzel haberlerini bekliyoruz güzel annem yanında olamasakda gönlümüz seninle.seda teşekkür ederim canım
ARKADAŞLAR SANIRIM BAYA Bİ SÜRE YAZAMIYCAM BU YOLDA BANA DESTEK OLAN TÜM KADER ARKADAŞLARIMA HAYIRLI DOĞUMLAR DİLİYORUM :CüvCüv:ALLAH HEPİNİZE SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBEĞİNİZE KAVUŞMAK NASİP ETSİN
ASLICIM MAVİLİ EMELDEN İSTEDİĞİN BİLGİYİ ALABİLİRSİN
HEPİNİZ SAGLICAKLA KALIN HEPİNİZE CANIGÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM BANA MÜSADE ARTIK a.s.
merhaba güzel annişlerrrrrrrrrrrrr...............
nasılsınız dün yazamadım evde temizlik vardı neyse tüm işler bitti tüller yıkandı camlar silindi...ohh çok rahatladım gerçekten..yazdıklarınızı okudum ve çok şaşırdım nasıl cam falan siliyorsunuz öyle yapmayın arkadaşlar yaa çok tehlikeli bir yerlere uzanmak ,yorulmak bizim için..kendimize dikkat edelim..
ben de dün ilk defa nst ye girdim yarım saat ve sonuçlarımızı beğendi doktorumuz haftaya bir daha istedi aynısından bakalım gidicez..
kızım da 2.750 g. civarıymış teyzeleri fazla kilo almamış geçen seferden bu yana yani belli olmuyor demek ki bu iş dedim..sağlıklı olsun da bakalım ..
güldencim sana da hayırlı doğumlar dilerim canımmmmmm..........
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?