- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüs pedinden hastane çantanıza kaç tane koydunuz ve ıslak mendil de ben unı baby yenidoğan almıştım bir paket mi koyayım ne dersiniz??????
bir de emzik ve biberon koymayacağız dimiiiii
göğüs pedinden hastane çantanıza kaç tane koydunuz ve ıslak mendil de ben unı baby yenidoğan almıştım bir paket mi koyayım ne dersiniz??????
hicran maşallah kızınaaaaaaaaaa yerim onuuuu bennnn tombiş de görünüyor valla heeee.......
ya inanamıyorum.buraya üye olduğumda henüz üç aylık hamile bile değildim.neredeyse ANNE olacağım.
kızlar iyisiyle kötüsüyle anlarımızı,şikayetlerimizi ve heyecanlarımızı paylaştık.birbirimizin içini rahatlattık "bende de var" larımızla.
teselli ettik,moral verdik
kızlar ne yapıyo acaba diye düşündük,merak ettik.
birbirimiz hakkında kendimizce analiz yaptık,değerlendirdik.dua ettik
sayfalarca yazı okuduk ödev gibi..ve ne cümleler döktürdük sohbet gibi
hayatımızın en önemli,en unutulmayacak,en sık hatırlanacak olayına birlikte tanıklık edeceğiz.
ve ANNE olacağız hepimiz.Allahın izniyle.. ve o çok değer verdiğimiz kocişlerimizi de baba yapacağız meleklerimizin gelişiyle.
eylül anneleri..
iyi ki varsınız..a.s.
bakma öle tombiş göründüğüne sen 2,400 sadecee yawwwwww
sıcak bastı bana arkadaşlarrr
herkese iyi akşamlar......
Gülan canım
depo falan yok mu??
Sular geldiğinde doldursan..
Allah yardımcın olsun canım yaa bu sıcaklarda duşsuz olmazz
slm.kızlar...
Fatmanın bebişini gördüm maşallah ne kadar tatlı öyle valla görür görmez hemen bende kollarıma almak istedim minik kuzumu,aman iyi olsunda zamanı gelince gelsin kuzucum..çok sıcak kızlar ya ben serinleyemiyorum bi türlü,bide son günlerde kasıklarımdaki kramplarda arttı bugün dışarda yürüyodum resmen kilitlenip kaldım yolun ortasında çok canım yanıyo kramplardan dr.a göre bunlarda normalmiş inşallah öyledir(
bu arada hicran ve seda maşallah sizin bebişlerede sakın kilo almıyo filan diyede düşünmeyin önemli olan sağlıklı olmaları zaten başka arkadaşlarda söylemişler ultrason gerçek kilosunu hata paylarıyla veriyo çok farklı olbiliyo kiloları kafanıza takmayın kızlar nasılsa az kaldı artık,allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?