kızlarr bu arada benim meleğimin boyu 47 cm kilo 2 .400 müşş
kilo alamamış kızım öncekine göre
en son 5 ağustosta 2.200 dü 15 günde 200 gr alabilmiş doğruysa tabiii bu hesaba göre 38 haftada doğum yaparsam eğer 25 günde alsa alsa 300 gr 400 gr alır kızım yaaaaaa ozamanda 2800 veya 2900 olur benim kızımda inşallahhh sancım falan olmasında 38 haftada yapmıcam ben sezeryanı 39 haftaya kadar sorun olmazsa beklicemen azından 3 kiloya tamamlarız belkiii
Fatmacım masallah onurumuzane kadar guzel cıkmıs yerım ben onu yaaa
allah analı babalı buyutsun ınsallah..tombıs tombıs cıkmıs yanaklarda kıyamam:1hug:
fatmacım ne gıydırıyorsun uzun kollu tulumlarmı?
ne giydirdiğimi hiç sorma ya onur zayıf olduğundan aldıklarımız hep büyük geliyor her kıyafetin kollarını sıvayıp öyle giydiriyorum kaydirigubbakcemile3 önceleri uzun kollu ve pijama giydiriyordum pazartesi sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittiimizde ebe hanım sadece çıtçıtlı atlet ve çorap giydir dedi bebekler sıcaktan bunalıyormuş o günden beri rahatım hergün ateşini de ölçüyorum çok şükür normal üşümüyor hava öyle çok sıcakki burda:1no2:
İyi akşamlar herkese doktordan geldik, bu bir haftada bebek hiç 1 gram bile almamış, hatta 40 küsur gramda vermiş göründü.Doktorum bunu problem etme ultrason yalnış ölçebilir dedi.+- 400 gramdır o dedi.Belki geçen hafta fazla ölçmüşüzdür dedi.Haftaya netlik kazanacak acaba alıyormu almıyor mu diye...Bunun dışında sezeryan tarihi vermedi, ilk hafta olabilir diyor, 39. haftada alınır diyor.Böyle arkadaşlar kilosuna canım sıkıldı...ultrasonda hata payı vardır diyor genede endişe ettim biraz...
Allah allah benn de kimden duysam üşür bebek diyor
bebeklerin vücüt ısısı bizimki gibi olmuyormuş.Onlar vücüt ısılarını ayarlayamıyorlarmış
benim hastane çantamı teyzem hazırladı,hep uzun kollu iç ve dış zıbın koydu sonrada penye battaniyesi var ona sarar çıkartırız dedi.Anlamadım ben şimdii...
herkese iyi akşamlar arkadaşlaarrr.henüz okuyamadım var mı haber?
derya napmış kızlar.:sm_confused:
İyi akşamlar herkese doktordan geldik, bu bir haftada bebek hiç 1 gram bile almamış, hatta 40 küsur gramda vermiş göründü.Doktorum bunu problem etme ultrason yalnış ölçebilir dedi.+- 400 gramdır o dedi.Belki geçen hafta fazla ölçmüşüzdür dedi.Haftaya netlik kazanacak acaba alıyormu almıyor mu diye...Bunun dışında sezeryan tarihi vermedi, ilk hafta olabilir diyor, 39. haftada alınır diyor.Böyle arkadaşlar kilosuna canım sıkıldı...ultrasonda hata payı vardır diyor genede endişe ettim biraz...
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
göğüs pedinden hastane çantanıza kaç tane koydunuz ve ıslak mendil de ben unı baby yenidoğan almıştım bir paket mi koyayım ne dersiniz??????
bir de emzik ve biberon koymayacağız dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?