Sata göre 27 eylül canım 40 haftalık oluyorum sanırım ama şimdi dr.haftamı önden söylüyo 27 eylüldede 40 haftayı geçmiş oluyorum hatta geçen gidişimde 30 uda olabilir dedi ben anlamıyorum cidden işte 8 inde çağırdı geri doğumu konuşalım diye bakarsın bu seferde ekim dermiş:))
Meltem ben de anlamıyorum hiçç
sata göreyse eğer ben 41 haftalık doğum yapacam
ay fil gibi nerdeyse,:roflol:sanmıyorum ya ben 39. haftamda bekliyorum.
:1shok: onuda ılk duydum valla
gercı hanı banyo yapıp abdest alınıyor ya ojelı abdest alınmaz dıye demıstır
aman sende dustan sonra sür gitsin:)))))))))))))))))):CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
Sata göre 27 eylül canım 40 haftalık oluyorum sanırım ama şimdi dr.haftamı önden söylüyo 27 eylüldede 40 haftayı geçmiş oluyorum hatta geçen gidişimde 30 uda olabilir dedi ben anlamıyorum cidden işte 8 inde çağırdı geri doğumu konuşalım diye bakarsın bu seferde ekim dermiş:))
iyi geceler arkadaşlar...ben yatıyorum..yarın saat 7-7.30 da hastanede olacağız..kan tahilili yapılacak..saat 9.00 da szeryana gireceğim....dua edin kızlar...ben hepinize ediyorum...
herkese merhaba uzun zaman sonra girebildim nete arkadaşlar, merak edenler olmuş herkese çok teşekkür ederim ilginiz için,
onur doğumunun 6. günü küvezden çıktı çok şükür emiyor sütüm de geldi yalnız sağ ayağında sorun var sağ ayağı içe basıyor şu anda, hastaneden çıktığından beri doktorlarda koşturuyoruz kilosu da az olduğu için biraz zor oluyor...
doğum yapan arkadaş var mı acaba merak ettim ben de sizi?
canım ben en geç onda hastanede olacagım artık 11 gibi olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?