herkese merhaba uzun zaman sonra girebildim nete arkadaşlar, merak edenler olmuş herkese çok teşekkür ederim ilginiz için,
onur doğumunun 6. günü küvezden çıktı çok şükür emiyor sütüm de geldi yalnız sağ ayağında sorun var sağ ayağı içe basıyor şu anda, hastaneden çıktığından beri doktorlarda koşturuyoruz kilosu da az olduğu için biraz zor oluyor...
doğum yapan arkadaş var mı acaba merak ettim ben de sizi?
hoşbulduk canım onur şuan uyuyor biraz rahatım onurun ne kadar erken geldiğini tam olarak bilemiyorum bebeğimiz planlı olmadığından sat ımı bilmiyordum ama ultrasonda 38. haftadaydı
Kızlar bende havuzdan geldim..O kadar rahatlatıyoki yüzmek sormayın..hiç kasmadım valla.bütün yaz ya denizdeyim yada havuzda.
herkese merhaba uzun zaman sonra girebildim nete arkadaşlar, merak edenler olmuş herkese çok teşekkür ederim ilginiz için,
onur doğumunun 6. günü küvezden çıktı çok şükür emiyor sütüm de geldi yalnız sağ ayağında sorun var sağ ayağı içe basıyor şu anda, hastaneden çıktığından beri doktorlarda koşturuyoruz kilosu da az olduğu için biraz zor oluyor...
doğum yapan arkadaş var mı acaba merak ettim ben de sizi?
bana sezaryen tarihiyle ilgili bilgi verebilecek olan varmı arkadslar?
kızlar ben sıcaklardan bayılıcak gıbıyım yaa bana bır cozum noluurrr..... senağlamasenağlama
bu yazı bılseydım bastan klıma ısıne gırerdık esımle ama gec kaldık artık..
ama seneye affetmem klıma sarttt..... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaaa bizde de klima var da
niye kimse soruma cevap yazmamış
en azından bir fikir yürütün bariii lütfeeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?