- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrr ohhhhhhhhh be yarınnnnnnnn pazar yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrr ohhhhhhhhh be yarınnnnnnnn pazar yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii
aysecım sana bısey sorucam cnm
ben suan 11 haftalık hamısım yanı yrn 11. haftam bıtıyor kısmetse pztesınden ıtıbaren 12. haftama gırıyorum, doktorum ense olcumu ıcın ayın 25ini gecırme dedı bende bu hafta ıcın bugun ıcın yanı randevumu almıstım fakat elektrıklerı olmadıgı ıcın benı ayın 29 una attı e buseferde 25i gecmıs oluyor sen 12. haftadamı ense olcumunu yaptırdın yanı bende bır sorun olmaz dımı yaa:uhm:
SERENCİM 14.HAFTAYA KADAR YAPILIYOR İKİLİ TEST ZATEN BENİMDE 12.HAFTAMDA YAPILDI TESTİM PAZARTESİ SONUÇLARI ALICAM
Slm.kızlar nolur bana bi konuda yardım edin sizden başka sorabileceğim kimsem yok,2gündür adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum özelliklede yatınca daha fazla oluyor bu ağrı sadece kasıklarda ve ben çok korkuyorum lütfen ama lütfen yardımcı olun normalmi yoksa kötü bi durummu var,en kısa zamanda cvplarınızı bekliyorum kızlar
Bende de tam senin haftanda regl ağrılarım oldu, epey korktum.1 hafta kadar sürdü.Sonradan farkettimki fizyolojik regl zamanım.Ona yordum.Dediğin ağrıdan bendede oluyor yani.
Slm.kızlar nolur bana bi konuda yardım edin sizden başka sorabileceğim kimsem yok,2gündür adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum özelliklede yatınca daha fazla oluyor bu ağrı sadece kasıklarda ve ben çok korkuyorum lütfen ama lütfen yardımcı olun normalmi yoksa kötü bi durummu var,en kısa zamanda cvplarınızı bekliyorum kızlar