- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşe doktorum çok iyi,doçent bayan...
Şikayetim yok aslında,çok bilgili...Ama çok yoğun ya atlamış olabilir mi
diye endişeleniyorum...Ya insan da işiyle ilgili önemli bişeyi atlamaz ama dimi?
Başka ne işi var ki...
wiski ben de onu diyom işte...
3lü yaptırınca bu teste gerek kalmıyormuş ,çünkü 3lünün içinde bu testte yapılıyormuş...
Benim doktorum 3lüye gerek duymadı,yaptırmıyormuş zaten gerekmedikçe...
O zman bu teste de gerek yok mu diyorsun sen?
canım benim 2li test sonuçların iyi çıkmadı kan değerlerim yüksek çıktı 160/1 hasta olma ihtimali var. ama ense kalınlığına göre 880/1 olduğunu söyledi dr.. ama dr. çok fazla güvenmediğim için şimdi 2inci düzey ultrasyon yaptıracaz. inşallah bişey çıkmaz (
Canım çok ii bir dr seçmişsin Atıl Bey için Profların hocası derler,ben meslegim geregi özürü çocuklarla çalıştıgım için çok ii tanıyorum ben de kendim için randevu aldım şimdiden senin sonuçlar eminim ii çıkacaktır kalbini temiz tut ilerisi içinde yani ileri düzey us için de Atıl Bey den randevu almanı tavsiye ederim biraz tuzlu ama bebişlerimiz için herşeye deger di mi?
wiski ben de onu diyom işte...
3lü yaptırınca bu teste gerek kalmıyormuş ,çünkü 3lünün içinde bu testte yapılıyormuş...
Benim doktorum 3lüye gerek duymadı,yaptırmıyormuş zaten gerekmedikçe...
O zman bu teste de gerek yok mu diyorsun sen?
selam kızlar şu anne karnında yaşama yolculuk isimli doğum videosunu ağlaya ağlaya seyrettim gerçekten büyük bir mucize bu kadar detayı hiçbirimiz bilmiyorduk mutlaka felaket güzel bir olaydı yaaa allah hepimize sağlıklı hamişlik nasip etsin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah