Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol şanslar canım.. inşallahh sınavını verirsin...
tesekkurler hılarya ınsallaaahhh verırım... a.s.
size küstüm dua ıstedık sunun surasında para değil ya kimse vermedi.. :dilcikar::dilcikar:
Gülşaaaaaaaaaaaaaaah özelden msn adresini yolla demiştim canummm yollamamişsinnn
size küstüm dua ıstedık sunun surasında para değil ya kimse vermedi.. :dilcikar::dilcikar:
Herkese slm.kızlar maşallah hepiniz pek güzel çıkmışsınız fotolarda,merve canım hiç göbiş yok valla ben duba gibi oldum,bende koymak isterdim ama eşim kendi fotomu koyayım diyince tepki gösteriyo napiyim bende sizinkilere bakarım artık(Bu arada gece sıkışmışım sonra kalkmaya çalıştım acaip bi kasık ağrısı oldu korktum bende galiba hepinizde benzer sorunlar var kızlar inşallah şu kalan zamanımızda iyi geçsinde kuzucuklar sağlıkla gelsinler
yapıştırıyorum resmimiiii
cnm resmı tıkla sana yazdım ordan sila.s.
hoşgeldin canım sagol a.s. ben göbişi içime çektim :roflol: :roflol:
sen de koy kıss silersin sonra olmaz mı ?? :1hug:
Canım aslen bursa lıyım... Ben çanakkalede üni. okudum.. Yurtta kalmadım ama a.s
Hoşbuldum canım valla bilg.da öyle bi resmim yok aktarmaya çalışayım en kısa zamanda sonra ondan gizli bikaç koyar silerim sizde görürsünüz pengueni:CüvCüv:,sen neler yaptın canım görüşmeyeli
[........................................................