- 30 Haziran 2008
- 4.485
- 1
sen ekledıklerını gorebiliyonmu burda şaşkın
evet görüyorum yaaaaaa seren olmamışmı sen beni göremedinmi şimdiiiiiiiiiiisenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ekledıklerını gorebiliyonmu burda şaşkın
1781. sayfada ekledim ben serencim.
aaa kızlarrr süpersinizz vallaa serencim senin resmi görmedik eklenmedi sanırım. birde kızlar sizde hiç göbek falan yok ohh ne güzel ben kendimi zor taşıyorum yaa. hem eylül anneleri ve bebişlerine hiç göbeklerinizin resimlerini eklemediniz çabuk hemen orayada ekliyorsunuz. klava::CüvCüv:
seren ya sen işyerindemisin, ayrıca pozunda çok hoş victoria secret hatunları vermez ya huuu bu pozuuuuuu :)))
evet şekerim onlarda kimmiş halt etmişler onları göbeemle ezerim valla:dilcikar:
buda normal fotomlülülülülülü
valla şimdi cektım kızlar
aslıcım benım ılk resmımı msnde gormustun hanı artıstık poz dedıgınız
buda son halım kız cokmu degısmısım ozamanlar
52 kıloydum şimdi 63 kilo oldum:çok üzgünüm:
baya bi değişme var herhaldeeeeşakkıdı
ayrıca benım gobıste baya buyudu mınık annişin valla nerdeyse hıc yok cansununda ole demekkı onların iç karnı genıs vay beeee:teytey:
silme işini beceremedim ben
cnm o emzırme yastıgından hıc gormedım bende buyuklerden gordum alimmi diyede hala dusunuyorum sende istanbuldasın
neresınden aldın bi tarıf edermısın cnma.s.
cüvcüv çok tatlısın yaa maşaAllah ..
cansu göbiş çıkmış senin de artık :)) sen aslen bursalıydın değil mi ? yaa yurttan bir arkadaşıma çok benzettim seni ismi arzu o da bursalıydı :))
merhaba arkadaslar..
bugun kursum baslıyor (matematık) butunlemeye kadar haftada 2 gun gıdıcem..
ne olur bana dua edın de su sınavımı vereyım 1 tane matematık ıcın 3 e gecemeyecegım yoksa.. senağlama
bu halımle sıcaklarda kadıkoye gıdıcem ınsallah guzel bır sonuc alırım da deger..
gecemezsem gercekten kahrolucam cunkuu.. bır daha bır daha kurs sınav koca bır sene gerekıcek hemde oğlusum varken hepsı daha zor olucak..
bana dua edın.. senağlama
Artissssssst yakıyorsun yine ortalığı... maşallahhhh arkadaşımaaaa
yok be serencim degişmemişsin hala fıstık gibinsin artistik pozlarını vermişsin yinee.