Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aytege sen nerde oturuyorsun Antalyada meltemde oturuyorum ben çalışmıyorum
ay kızlar moralim bozuldu valla ben dayanabildiğim kadar dayanıcam ama gerçekten zor hele ilerlerse daha da zormuş öle dedi dermatolog bakalım benim 28.de tekrar doktora gitmem gerekiyordu şeker için benim doktorla aynı hastanede çalışıyor bu dermatolog kan testleride yapılacakmış yazdı şimdiden kağıdı verdi bana 28 inde yapıcam benim doktorda bir konuşalım bakalım 3 lü ne diyecekler babenin nemlendiricisini verdi kullanayım diye birde advanmtan diye bir krem verdi kortizonluymuş ama bebeğe zararı yok dedi bir tane de hap verdi ama dayanılmaz olunca kaşıntılar yersin dedi ayyyy sinirim bozuldu yaaaaa
günaydınnnnn casucummmm:1hug:
naber kıs fazla gelmıyorsun buralara hayırdır sendemı alısverıs derdındesın yoksa evınlemı ugrasıyorsun cnm:icecream:
valla senınkıde buyumustur sen bu c.tesı gıdıyorsun bende kısmetse haftaya c.tesı gıdıcem oğluşu gormeye hep senden 1 hafta gerideyim:lepi:
sen ögren bilgilendir bizleri sayende bende o haftalarda bebiş kac kılo almıs boyu nedır ogrenıyorum valla gerci her bebek aynı degıldır ama olsungamyoncuiremsu
31. haftadasın agrıların varmı cnm ben yataktan kalkarken bazen gobegımın altına agrı saplanıyo ole kalıyorum sonrasında yavas yavas cözülüyor o agrı
ve dedıgın gıbı aksamları soguk suya tutuyorum bacaklarımı ayaklarımı ınan agrım kalmıyo yoksa gercekten ayaklarda şişiyo baldırlarda agrıyo ama sayende bunuda ogrenmiş oldum saol canımmmm:1hug:a.s.
ay sanki mangala gelecekmişim gibi oldu :roflol:
hani yakınsak buluşuruz mother care falan gideriz diye demiştim biz kk dan çok arkadaş görüşüyoruz
günaydın serencim hoşgeldin :)
bu emzirme yastıkları gerçekten kullanışlı mı ki ya ben almayı hiç düşünmemiştim işe yaramıyor demişti birkaç tecrübeli kişi..ne yapsam kafam karıştıı..kullanılmazsa boşuna yer kaplamasın sonra :))
dogum tarıhı: 4/01/1983
sat.: 05/01/2008
28 gunde bir:1hug:a.s.
arkadaslar merhaaba herkese
bugün devlet has, ne giitim 32. haftada alınan 5 hafta daha calışabilir raporunu aldım sevk aldım dr da sevkte karar yazan bölüme 32-37 haftalar arası calışabilir yazdı sonrada bashekim imzaladı mühürlediekstra bi kağıt vermediler
mommy aslı kumralım sizler ne yaptınız bi eksiğim var mı sizce
Canım çevremdeki bebekli kişiler emzirme işlemi için normal yastıkda aynı işi görüyor diyorlar... Ama içinde hevesin varsa fiyatı da uygunda istersen al..
Ama ben almıycam normal yastıkla idare edicem... Sonra bir de bu aldıklarımızı nerde saklıycaz derdi başlayacak..
:1hug:
selin ne güzel yapmışsınn hadi hayırlı olsun arkadaşım bence eksik yok. arkadaşlar ben sıcak bastırmadan banka işlerimi bitirip geldim. hicrancım çook çok geçmiş olsun. diger güzel anneler umarım herkes iyidir. serencimm valla inan ilk önce kimin dogum yapacagı hiç belli olmuyor şekercim bak agustos annelerinden 5.dogum var bugün ama temmuz annelerinden 40 haftaya gelmiş ama daha dogum yapmamış olanlarda var. hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. ama görünüşte derya önce yapacak gibi görünüyor.
kumralım bende denedim ama beceremedim. benim sat tarihi 27 kasım, adet 25 günde bir, dogum tarihim 13.08.76 rica etsem bakabilirmisin.
kızlar gelirken birde agdacıma ugradım canım aşırı derecede yandıı sizdede oluyormu.[/QUOTE
aslıcım seninde tuttu.erkek cıkıyo
günaydınnnnn casucummmm:1hug:
naber kıs fazla gelmıyorsun buralara hayırdır sendemı alısverıs derdındesın yoksa evınlemı ugrasıyorsun cnm:icecream:
valla senınkıde buyumustur sen bu c.tesı gıdıyorsun bende kısmetse haftaya c.tesı gıdıcem oğluşu gormeye hep senden 1 hafta gerideyim:lepi:
sen ögren bilgilendir bizleri sayende bende o haftalarda bebiş kac kılo almıs boyu nedır ogrenıyorum valla gerci her bebek aynı degıldır ama olsungamyoncuiremsu
31. haftadasın agrıların varmı cnm ben yataktan kalkarken bazen gobegımın altına agrı saplanıyo ole kalıyorum sonrasında yavas yavas cözülüyor o agrı
ve dedıgın gıbı aksamları soguk suya tutuyorum bacaklarımı ayaklarımı ınan agrım kalmıyo yoksa gercekten ayaklarda şişiyo baldırlarda agrıyo ama sayende bunuda ogrenmiş oldum saol canımmmm:1hug:a.s.
selin ne güzel yapmışsınn hadi hayırlı olsun arkadaşım bence eksik yok. arkadaşlar ben sıcak bastırmadan banka işlerimi bitirip geldim. hicrancım çook çok geçmiş olsun. diger güzel anneler umarım herkes iyidir. serencimm valla inan ilk önce kimin dogum yapacagı hiç belli olmuyor şekercim bak agustos annelerinden 5.dogum var bugün ama temmuz annelerinden 40 haftaya gelmiş ama daha dogum yapmamış olanlarda var. hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. ama görünüşte derya önce yapacak gibi görünüyor.
kumralım bende denedim ama beceremedim. benim sat tarihi 27 kasım, adet 25 günde bir, dogum tarihim 13.08.76 rica etsem bakabilirmisin.
kızlar gelirken birde agdacıma ugradım canım aşırı derecede yandıı sizdede oluyormu.
sağolun canlarımmmmmmm hepiniz cevap yazmışınız bende sadece bir tane vardı hastane çıkışında gerisi hep body ve tulum sizdekler iyiymş ben de 2 tane daha alayım demiştim zaten... Şeniz
kızlar benimde sol ayağımın tabanında acayip ağrı ve kaşıntı oluyor sizdede oluyor mu , birde göbek deliğin acayip dışarı doğru kabardı
güzelim sende tuttu erkek cıkıyo sanada.
şimdilik 6ya 5 tuttu.
günaydın mukora...aynen benim de göbek deliği dışarı fırladı tamamen başlarda içe gömülmüştü şimdi dışarı fırladı :smiley-cool:
bu arada herkese günaydın hepinizi çok çok öpüyorum şişko hamişlerrr:1hug:a.s.
serencim o değinden bende oluyor yataktan kalkarken aynısı bende de oluyor özelikle gece tuvalate kalkerken çok sıkışmış oluyorum o zaman daha çok ağrı oluyor. yani normalmiymiş acaba böyle bir ağrı.