- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
günaydınnn altın kızlarrrr:lepi:
nabersiniz bakalım ben iim cok sukur ama kotu bir ruya gordum demınden berıde arastırıyorum kotu kotu şeyler yazıyor yaa:çok üzgünüm:
rüyamda sol ön dişlerimin yarısının dokuldugunu goruyorum. sonra bıtane ufak diş goruyorum yıne ön tarafta oda sallanıyo dilimle itiyorum pıt oda düşüyor.
sonra babama gıdıyoyrum aglayarak yaa baba yaa dişlerim dökülüyo diyorum oda bana tmm kızım sen meraketme ben hepsini yaptırıcam daha güzel olacak diyince içim rahatlıyor birazkafamçokkarıştı anlayamadım hayırdır insallah yaa niye böle bi rüya gördümki şimdi:sm_confused: dün eltimlerdeydik dişim agrıyor kac gunden berı yani yemek yıyınce baskı uygulayınca agrıyor bende ondan sırke ve pamuk ıstedım azcık dişime bastırdım ii geldi acaba onun tesiri altında kaldımdamı böle rüya gordum:uhm: okudugumdada hamile iseniz doğuma işarettir diyo,:çok üzgünüm: ay rüya yorumu yapan arkadaşlar sizce nedir bu durum endişe ettim valla:bbo:
buarada cansummm canım hoşgeldin özledim valla senide kız:1hug:[/QUO
günaydın canım...bence kötü yorumlama sakın...hamileliğin son zamanlarında rüyalar artarmış...diş ağrından dolayı görmüşsündür o rüyayı...takma kafana kötü yorumları da okuma ve dinleme derim ben...