2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

günaydın hanımlar bende eylül annesiyim ama oğlum 22.09.94 doğumlu. ayrıca egem de 21.09.07 doğumlu
 
Günaydınnn güzel hamişlerr


Hava kapalı da olsa
Moralimiz bozuk da olsa
İçimizdeki melekleri düşünelim....
Ben onu düşündükçe yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor...
:teytey::dance:
 
Kızlar sayfa da geri gitmenize gerek yok...
klavyedeki F5 tuşuna basmanız yeterli...
Güncellenecektir
 
slm kızlarrrrr herkeze günaydın hayırlı cumalar nasılsınız bebekleriniz nasıllll yaaa ben cinsiyeti nisanın 10 -15 de felan ögrenecem ama çatlıyacam meraktan birazn önce geçse zman keşkeeeeeeee:çok üzgünüm:
 
günaydın arkadaşlarrr ben geldim nihayet daha iyiyim şimdi ama tansiyonum hala fırıldak gibi bi iniyor bi çıkıyorrr benim gibi olan varmı aranızda yaa yoksa bana mı oluyor sadece buuu hamilelikten diyorlar tansiyon değişikliği benim tansiyonum normalde de 10-6 dır ama artık kafam iyice karıştı hayırlısıyla 9 ay bir bitsede bebeğimi alsam kucağıma
 
h.g şükürr geliyorsunuzz yavaş yavaş bende allah izin ederse nisanın ilk haftası öğrenecem cinsiyetini.
 
GÜNAYDIN KIZLAR YAZDIKLARIM ÇIKMIYOR neden acaba? ikili test sonucum çıktı ense kalınlığı 2.05 diye çok üzülmüştüm ama sonuç iyi çıktı bana destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler iyi varsınız kızlarrrr :))
 
serencim üzülma benim 12+5 te yapıldı ikili testim. bizim kızımız olacak adını EYLÜL koyacağız eşimle EYLÜL de tanıştık ve hep dua etmiştim kızım olursa EYLÜL de doğsun diye allah kalbime göre verdi :))
 
günaydın arkadaslar ben bayadır girememiştim sizinle yazısmak için internette sorun vardı
biliyor musunuz arkadaslar doktor bana kanında hastalık var dedi cok korkuyorum bebişim ve kendim için endişeleniyorum hastalıgın adı akdeniz anemisi tasıyıcısıymısım ben bilginiz varsa bana bisey söyleyin cnm lütfen :emir_bebek::çok üzgünüm:

canım çok geçmişolsunnn fazla bir bilgim yok ama allah senide bebeğinide korurrr inşallah doktorun ayrıntılı bilgi vermedimi sana pekiii sorup öğren benceee taşıyıcısı olmak kötü bişii değildir heralde bilmem ama
 
Kaldı 4 gün bizimde öğrenmemize,sağlıllı olsunlar gerisi önemli değil artık :fl:

arkadaslarım ben bebişime su isimleri düsündüm esimle karar verdik zaten erkek olursa muhammet fatih kız olursa ebrusu yada ebrunur düsünüyoruz hayırlısı inşallah bende 13 haftalıgım simdi inşallah Allahım hepimizin bebişlerini saglıklı dünyaya getirmesini nasip eder bana dua edin canlarım lütfen :KK43:

ana antalyalıı sen nerde oturyonnn oh ohhhhh antalyalılar 3 olduu:teytey:
 
gamzeli ecrin güzel canımm erkek neden bedirhan.?

cansucum su içeren bi isim zor ama inşallah bulursunn kız.. ben başlarda cemresu istiyordumm ama sonra beyza cemre ye kara verdik.

Belki sadece su olur.. :teytey:
Daha kararsızız.. Çok da zamanımız var nasılsa düşünmeye kızlarr :dance:
 
kızlarrrrr benim karın kızmımda gerilme mi desem sancımı desem öyle bişeyler oluyo kasıklarımm çok ağrıyor bugün başladı olmaya
 
kızlarrrrr benim karın kızmımda gerilme mi desem sancımı desem öyle bişeyler oluyo kasıklarımm çok ağrıyor bugün başladı olmaya

Rahmin kemiklerin arasından ayrılıyor..Karnına doğru kayıyor.. Ağrılar bu yüzden olabilir.. Bende sanki çok mekik çekmişim gibi kaslarım ağrıyor..
 
Günaydın arkadaşım, bazı şeyler benim içime doğar,bu gruptan kimsenin bebeği sakat ya da özürlü doğmayacak.Görürsün bak.İçime doğan şey tutar genelde.ÜZME KENDİNİ.

ÖNCELİKLE PIRLANTA KADAR DEĞERLİ GÜZEL ANNİŞLERE GÜNAAAAAYYYDIIIN DİYELİMMM:teytey:

GELELIM SANAAAAA DEMEKKİ SENIN HISSLERIN KUVVETLI ŞEKERIM SOLE BAKIM BENİM BEBİŞİM KIZMI ERKEKMİ OLACAK HEE HADI Bİ TAHMIN YAP BAKALIM:roflol::roflol:

Buarada bayanlar ben hala ense olcumunu yaptıramadım yrn doktora gıdıcektım elektrıklerı yokmus :dilcikar: haftaya gel dedı 12. haftama gırmıs oluyorum haftaya gıdersem herhangı bir sorun olmaz dımı yani benım için gec olmaz dımı arkadaslar yaa kafaya cok taktımda:uhm:

a.s.
 
X