Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum.
iyi akşamlar.iyi haftasonları kızlar.
hepinizi öpüyorummmmmmmmuuucckkkkkka.s.
yok canlarım ya bi haber teli halen kapalı artık akşamı beklicem yarın size anlatırım benim yüzümden sizide meraka koydum kusura bakmayın((((
:a015:selam annişler bu hafta neler oldu neler :a015: salı günü sol tarafımdaki ağrı yüzünden hastaneye acile gittik önce 2 tane serum yedim. sonra eve gittiğimde kanamam olduğunu gördüm ve hemen hastaneye geri döndük. hastaneye yatırdı doktorum nedeni bilinmedi 3 gün yattım kollarımla serumla çok korktum bişeyler olcak diye. İşyerinden önceden ayarladıım 37.haftaya kadar çalışabilr raporu iptal edildi. Erken doğum riskim varmış ve doğum olana kadar yatacakmışım. Neyse çıktım hastaneden izin işlemlerini halletmeye işyerime giderken bide ne olsun ayağım burkuldu ve yumurta gibi şişti. Çıkık olduğunu ve etimin ezildiğini öğrendim çok zorlanarak yürüyorum. daha yeni girebildim nete. 1 haftada neler geldi başıma Allah korudu yine bebişimi.
Aldım bebek bezi
prima yeni doğan 2 numara
en küçüğün bir üstü yani
ben oğluma oda yapmadım ama dolabını falan ayarlıcam,hastane çantası bir de yatagını kurmak için sabırsızlnıyorum...
ben de az önce marketten geldim.
Ben de primanın 2 numarasını aldım canım promosyondaydı 98 lik paket 20ytl
sonra da pişman oldum acaba 1 numara mı alsaydım diye ama 1 numara prematüreler iöin dediler,bakalım eğer bu 2 numara (3-6 kilo) büyük gelirse 1 numaradan alırız o zaman.Küçük gelmesinde nasılsa büyüyecek onu da kullanır inşallah.coksekeriremsu
canım ben de oda yapmadım 1 yaşından sonr ayapmyı düşünüyorum...odamdaki bir dolabı boşalttım kızım için...yatağını da yatağımın ucuna koydum...bez olarak da molfix alayım diyorum...ultra prşima kullananlar başka bez kullanamıyor bir daha diyorlar..molfixin yeni doğab paketi varmış internetten sitesinden baktım..onu mu alsam acaba?2 numara nın kilosu kaç?bnim dediğim2-5 kilo..
evet canım ben de öyle düşündüm
delikız adın neydi canım?
Bir de son dr kontrolüne ne zaman gittin bebişinin kilosu neydi??
Ben en son salı günü gittim 31+2ydim ve dr 1600gr dedi bana az gibi geldi ama dr normal dedi
gerçi bana hep ortalama kilo söylüyor bakıyor normal diyor ve sorunca int de yazan normal kiloyu söylüyor gibi geldi.
gebelik.org diye site varya orda senin haftandaki bebeğin 1300 ile 2500 gr arasında olabileceği yazıyor o zaman demekki normal birde şu sayfada hesaplama var belki işine yarar http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight.html