- 24 Eylül 2007
- 2.604
- 3
- 42
Kızlar ağustos anneleri hep temmuzda doğuruyor :)) bizde ağustos annesi olmayalım :))
ee sedoş sen nasılsın iimisin tansıyon olayın nasıl duzeldın dımı bıraz
havuza falan gırmıyormusun kız :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ağustos anneleri hep temmuzda doğuruyor :)) bizde ağustos annesi olmayalım :))
ee sedoş sen nasılsın iimisin tansıyon olayın nasıl duzeldın dımı bıraz
havuza falan gırmıyormusun kız :uhm:
evet yaa bende merakettım ınsallah kotu bişey yoktur
madem cok ısrar ettın al sana resmım:icecream: gerçi cogu arkidiş beni gordu bak sende koyacan resmıne heeeee onagore:asigim:
hemen bak sılecem ay parcası yuzumu öleee herkeşler gürmesiinnn :dance:
aman şaka yaw senın benım gıbı allahın kuluyuz işte:))))))))))))))))):lepi:
işteeeeeeeeeeeeeee sereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn:teytey::teytey::lepi:
İzmir güzeline ne olmuş kızlar ben bişey mi kaçırdım??
Bu arada serencim çok cimcimesin belli çok şeker çıkmışsın :)
BAKTIM CANIMCIM MAAŞALLH PEK GÜZELİZ YÜZÜNDE HUYUN GİBİ GÜZEL İNAŞŞALH BEBEK SANA BENZER:sm_cool:
:1hug: Saol fıstıkım sende koy resminiiiiiiitatlicadiarzu bebiş babasına benzesın o benden daha guzel cunku yeşil gozlu artıs gıbı kocam var aman duymasın havalara gırer valla:dilcikar::dilcikar:
bende çalışıyorum kızlar yeni iş değişikliği yaptı işyerini bilsem zaten bu saate kadar beklemezdim sabahtan giderdim ama insan bişey bilmeden de nereye gidebilir ki
arkadaş çevresi kötü eşimin o beni korkutuyo yoksa başka bişey değil çünkü perşem akşamı konuştuğumda işler yetişmezse saat 10 kadar mesai kalabilirim ama kalmayabilirmde dedi bende geç gelince kesin mesai kaldı dedim ve balkonda biraz uykuya dalmışım ayaklarımda şişmişti zaten bekleyemedim ya insan hamile olunca çok mu duygusallaşıyo ne sabahtan beri gözlerim doluyo doluyo boşalıyo (((((((