- 30 Haziran 2008
- 4.485
- 1
valla anlamadım canım gebelik kısmının içinde başlarda prematüreler gibi kısım var orayıo okudum...sonra doğpum yapanlşara girdim...şansıma orada da buldum (
kıyamam ben sana :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla anlamadım canım gebelik kısmının içinde başlarda prematüreler gibi kısım var orayıo okudum...sonra doğpum yapanlşara girdim...şansıma orada da buldum (
ben 2 sene önce evlendim 75 liyim ben. evlenmekten kortum sanırım onun için geç evlendim. birde işim hep yoğundu kendimi işime vermiştim. bende ilk hamileliğimi geçen yaz yaşadım 1,5 aylıkken su gebeliği olduğunu söyledi doktorum. ben daha önce hiç duymamıştım nasıl bişey olduğunu bilmiyodum. çok şaşırdım çok üzüldüm ağladım. sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. kader dedim kendi kendime üzüntümü yenmeye çalıştım. ama aralıksız 1 hafta boyunca çok ağladım.
bende burdayımmm, eve döndüm bugün sabah çok güzel yüzdüm kızlar suyun içinde karnnızı elleyince sanki bebek elinize geliyor gibi oluyor biliyormusunuz :))
hayırlısı ile bbeişini kucağına alacağın günlere az kaldı canım....
betul burdaydı sanki o da yok oldu.