- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
geçmiş olsun canım dikkat aman kendine istersen bir doktoruna git yakından görsün seni
kız ayten sen d emi geldin..gel kızım gel bomboş buralar neşelendirin biraz:teytey::teytey::teytey::teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım dikkat aman kendine istersen bir doktoruna git yakından görsün seni
kız ayten sen d emi geldin..gel kızım gel bomboş buralar neşelendirin biraz:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar az önce erken doğum yapanların topiğini okudum. ne zor muş yaa allah zamanında doğumu nasip etsin hepimize. aslında okumamam gerekiyor ama merak ettim bilgim olsun dedim. ama çoğu zorluda olsa atlatmış bebişleri sağlıklıymış çok şükür. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.
herhalde yarın artık burda kimsecikler olmaz bende eşim kalkmadan hemen gelirim pc başına o kalkıncaya kadar otururum istila ederim:)) o kalktıktan sonra bana kalmaz bilgisayar.
kızlar az önce erken doğum yapanların topiğini okudum. ne zor muş yaa allah zamanında doğumu nasip etsin hepimize. aslında okumamam gerekiyor ama merak ettim bilgim olsun dedim. ama çoğu zorluda olsa atlatmış bebişleri sağlıklıymış çok şükür. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.
anaaaaaaaaaa aslı sen benden 1 yaş küçükmüşün ilk bebeğinmi yoksa sende benim gibi geçmi kaldın evliliğe bebek yapmaya.:1shok:
herhalde yarın artık burda kimsecikler olmaz bende eşim kalkmadan hemen gelirim pc başına o kalkıncaya kadar otururum istila ederim:)) o kalktıktan sonra bana kalmaz bilgisayar.
ya kızım sen nereyi okudun ben nereyi okudum...senin yüzünden hüngür hüngür ağlıyorum şuan...erken doğum yapanlar demişsin açtım prematürelr çıktı...ve bebeğini erken doğurmak zorunda kalıp kaybedenler...allahım sen koru bizleri..bebeklerimizi....riskli dönemleri atlatıyoruz artık ...sağlıkla kucağımız da olsunlar sağlıkla büyüsünle inşallah......
ben 76lıyım canımm. ben okumayı seçtim okulum bittikten sonra evlendim 5 yıllık evliyim daha önce bir düşük yaptım ve üstüne bir takım problemler oluştu tedavim bitince baktıkki tekrar hamileymişim allahım inşllahta hayırlısı ile kucagımızada alırız. işte bende bunlardan dolayı geç kaldım şekercimm. sen niye geç kaldın.
bende burdayımmm, eve döndüm bugün sabah çok güzel yüzdüm kızlar suyun içinde karnnızı elleyince sanki bebek elinize geliyor gibi oluyor biliyormusunuz :))
nereyi okudun , çok üzüldüm bak şimdi, benim yüzümden üzüldün ben güzel hikayeler okudum. minik doğmuşlar ama yaşama 4 4 elle sarılmışlar. sen nereleri okudun acaba. tühhhhhh yaaaaaa:çok üzgünüm: