- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
canikom benim bebeğiminde ismini sormussun
paşa beyimizin adi ege olacak gamyoncuiremsu
adi çok güzel paşa beyimizin oğlum olsaydi ben de ege istiyordum canim..ekliyorum oğluşunun adini :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canikom benim bebeğiminde ismini sormussun
paşa beyimizin adi ege olacak gamyoncuiremsu
Biz nazlıya karar kıldık inşallah :)
CANIKOM BENIM BEBEĞİMİNDE ISMINI SORMUSSUN
PAŞA BEYİMİZİN ADI EGE OLACAK gamyoncuiremsu
Seren aynen canım herkes rapordu izindi kafayı yemek üzere
ya inşallah bir hata ya da eksiklik çıkmaz..
Dİkkat edeliiim...
seren aynen canım herkes rapordu izindi kafayı yemek üzere
ya inşallah bir hata ya da eksiklik çıkmaz..
Dikkat edeliiim...
merhaba gül,siz bebişe isim düşündünüz mü?
canım hastanede yapmıyorlarmı yada ordan vermiyorlarmıymış.
ayça olacak canım benim inşallah...
hastanede yaparlar muhakkak canım ama eve geldikten spnra göbek bagı düşene kadar idare etmek için bizim alamamız lazımmış.hatta biz yapıcaz pansumanını.kolay endişelenmeyin ben yegenimden biliyorum.ona yapmıştım.
ya canim yaa bu sene ege ismi çok. Benimkide ege olacak acaba büyünce sağim ege solum ege dermi bana. Hani bir ara mehmet ve ali isminin çok olduğu gibi olurmmu diye endişeliyim benfisfisfis
Serencim doğum trihinde eksik
Slm.kızlar nasılsınız,bende uzun zamandır giremedim,kayınvalidemle görümcem vardı onların yanında pek bi vakit bulamadım gelmeye dün gönderdimde rahatladım şimdi,bugünde kısmetse akşama doğru oğluşumu görmeye gidicez çok özledim onu 1 ay oldu görmeyeli inşallah iyidir kuzum,sizlerdede herşey yolundadır inşallah,sona az kaldı çok heyecanlanıyorum inşallah hepimizin doğumu çok ama çok kolay olurda bebişlerimiz doğunca hikayelerimizi yine burda paylaşırız:)))
DERYAAAAAAAAAA DUYMUYOMUSSSUUUNNNNNNNN BENİİİİİİİ
CANIM DİYORUMKİ BU İŞİ DEEVİR ALDIN HİÇ SOHBET EDMEZ OLDUN.:uhm:
hadi geçmiş olsun o zaman sana canımm,ağır misafirlerin varmış:))
iyişallah güzel haberlerle dönersin doktordan
hadi geçmiş olsun o zaman sana canımm,ağır misafirlerin varmış:))
iyişallah güzel haberlerle dönersin doktordan
herkese tünaydınlar
ay sabahtan beri okuyorum anca bitirdim geçmişi okumayı.sıra geldi yazmaya.dün oğluşumu görmeye gittim teyzeleri.2.164 gr boyu da 43,5 cm.olmuş.maşallah oğluşuma benim.ama dr.amcası çok aceleci niye bu kadar acele ediyor dünyaya gelmek için dedi.niye dedim bende? çünkü kafasını sokmuş iyice dedi.gerçektende yüzünü doğru düzgün göremedim.fırsatını bulsa çıkcak dedi.erken doğum tahliken var demiyorum dedim ama dikkat edeceksin dedi.suyum gayet iyiymiş artık bu saatten sonra azalmaması gerekiyor dedi.üstüne basa basa söyledi nolur çok sıvı almanı istiyorum dedi.yorulmayacaksın dedi.haftaya tatile çıkacağımı söyledim iyice telaş yaptı adamacağız ben onun kadar telaşlanmadım.:)) bu zamana kadra ağrı ve sancım pek olmamıştı ama dünden beri artık hissediyorum.
rapor işine gelince bana dr.um 31.haftamda verdi raporu.26 haziranda 5 hafta çalışabilir raporu aldım.şimdide 31 temmuzda bir daha gidip artık çalışamaz raporumu alıcam.valla gerçekten karışık işler.inş.bi sorun çıkmaz raporlarımızda.
bizim oğluşumuzun ismi de EMİR olucak inş.son anda daha güzel bi isim bulmazsak eğer.