Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYNEN CANIM DÜN CANIM ÇIKMIŞTI SICAKTAN.........bugün sabahtan beri şakır şakır yağıyordu..yeni durdu yağmur...ne güzel serin serin...
canım iyi düşünmüşsün ama ben son 3 haftayı mecburen izne ayrılman gerekiyor diye biliyorum
yani yasal olarak hiçbir işveren doğurana kadar çalıştıramaz personelini
bence iyi bilen birine sor sen yinede
ama en fazla doğum öncesi 5 hafta aktarılabiliyor
evet bende dun sonbaharı ozlediimm dıye yakınıyordum..
ne guzel ya bayılıyorum yagmura kapalı havaya.. :sm_cool:
ssk n yatıyorsa bence alabilirsin canım
32+olduğun gün sende al çalışabilir raporunu bence
canım iyi düşünmüşsün ama ben son 3 haftayı mecburen izne ayrılman gerekiyor diye biliyorum
yani yasal olarak hiçbir işveren doğurana kadar çalıştıramaz personelini
bence iyi bilen birine sor sen yinede
ama en fazla doğum öncesi 5 hafta aktarılabiliyor
Hoşgeldin betül ne güzel işte keyfini çikar bugünün deryacim naptin listede değişiklik yaptin mi?
32 + olduğumda çalışacilir raporu alcam.sonra iznimi ne zmana alcam sarıkanarya?
canım listemizde senin de adın doğum yılın ve meleğinin ismi yok...ekleyelşim mi yazarsan....
doğum yılım 1979 ama henüz meleğimin ismine karar veremedik:1no2: ne zormuş isim seçmek...
evet canım son 3 hafta izine ayırıyorlar.ama sağlığım iyi olursa ben devam etmek istiyorum.normal doğum tarihim 13 eylül gözüküyor yani zaten 2 hafta önce çıkmış olacam izne. ben raporumu zaten 32. hafta aldığım için o tarihte izne ayrılmış görünecem.yani iş yeriyle anlaşmamda raporluyken çalışmaya devam edeceğim doğumdan sonrada raporum bittiğinde çalışmıyor olacağım..
Kızlar yaa 32. haftaya girdik yaa
herkesin derdi bu izinler ve raporlar ve işler çok karışık
off bu kadar prosedür olmak zorunda mı??? İnşallah kimse bir eksiklik veya hata yapıp
hak mağduriyetine uğramaz,aman dikkat edelim...
Mesela ben dün 32. haftamda dokta gittim raporumu almak için ben zaten tatilde olduğıum için 37. haftaya kadar çalışabilir şeklinde rapor alıp doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyordum ama doktorum rapora"32. gebelik haftasında yasal doğum iznini kullanabilir yazdı" gidip imzalattım ama tam hastaneden çıkarken farkettim yanlış olmuş rapor. Gidip düzelttireyim dedim üstünü karaladı falan bişeyler yaptı,istediğim gibi çalışabilir raporu verdi ama okuyabilewne aşkolsun...
Şimdi yarın yeni baştan tüm işlemleri yapıp yeni bir rapor almak için hastaneye koşturucam,off off bu sıcaklarda uğraş işte...Aman siz de dikkat edin..
evet canım son 3 hafta izine ayırıyorlar.ama sağlığım iyi olursa ben devam etmek istiyorum.normal doğum tarihim 13 eylül gözüküyor yani zaten 2 hafta önce çıkmış olacam izne. ben raporumu zaten 32. hafta aldığım için o tarihte izne ayrılmış görünecem.yani iş yeriyle anlaşmamda raporluyken çalışmaya devam edeceğim doğumdan sonrada raporum bittiğinde çalışmıyor olacağım..
kızlarrr merhabalarrr günaydınn bugün geç kalktımm biraz dün gece 1,30 uykum bir kaçtı uyu uyuyabilirsen ne mümkünn geri yattıgımda saat 4e geliyordu sitede ordan oraya gezindim durdum sürekli online olanlara baktım durdum tatlicadiarzu
bakıyorumm bugünn çogu kişi buralarda sabahtan beri kaynatmışsınızz ne güzell. deryacımm ellerine saglık tatlımm süpersinn listemizz son hızla büyüyor desene. kayıplarr ortaya çıkın çabukk. herkese bol tekmelemeli güzel bir gün diliyorum. bugün istda hava kapalı sıcak degil çok güzel. :1hug:Şeniz
canım listemizde senin de adın doğum yılın ve meleğinin ismi yok...ekleyelşim mi yazarsan....
doğum yılım 1979 ama henüz meleğimin ismine karar veremedik:1no2: ne zormuş isim seçmek...
canım kendi adın neydi ??? :))
Kızlar anlamıyorum 32. haftaya girdik demişsiniz ama takvimde 31 e yeni girmiş gözüküyor, ben mi yalnış hesaplıyorum? sonra benden bir iki gün küçük gebeler 7,5 aylığım diyor buda yalnış değil mi? benim tam 7 ay bitti ve 4 günde üstünden geçti.31 haftaya yeni girdim bugün.
Kızlar anlamıyorum 32. haftaya girdik demişsiniz ama takvimde 31 e yeni girmiş gözüküyor, ben mi yalnış hesaplıyorum? sonra benden bir iki gün küçük gebeler 7,5 aylığım diyor buda yalnış değil mi? benim tam 7 ay bitti ve 4 günde üstünden geçti.31 haftaya yeni girdim bugün.