Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar göbüşüm arada bir öle sertleşiyorki niye acaba bide tabi bu eller,m parmak ucları uyuşuyor tırnaklarım bile uyuştuğunu hissediyorum
Canım onlar normal braxton hicks kasılmaları, korkma...
Merhaba bayanlar ben doktordan geldim,
Anlatayım hemen, bebeğim 1.479 gr.
Henüz yan duruyormuş, dönmemiş 32 den sonra döner dedi dr...
30 haftalık göründü ultrasonra, benimki böyle işte bir ileri bir geri :))
Bir gittiğimde 4 gün büyük gözüküyor, diğer gittiğimde 3 gün geride...
Tatile çıkabilirsin dedi doktor, havuza da girebilirsin dedi, havuz konusunda sizinkiler ne düşünüyor?
gözün aydın bebişin maşallah iyi gidiyor bakma sen öle bir geri bir ileri olduğuna boy uzayınca kilo az görünüyor kilo alınca boy az görünüyor ölçüler farkediyordur öle bende 17 sinde gitçem kontrole hayırlısıyla bakalım benimki nekadar olmuşş vitamin ilaçlarınıda kesti 15 gündür almıyorum ve kiloda almadım kızlar ben veriyorum bebişim alıyormudur nedir inşallah öledir valla sıcaktan bişiide yiyemiyorum vitamin sayesinde yiyormuşum demekki CADIARZU
selam hamişler bugün dr.gittim ve çok yorgunum üstüne üstük eltimler geldi aynı anda geldik tabii ben sabahın 6 beri ayaktayım ayaklarımı görmeeniz lazım balon gibiler bişey yapmasan bile ayakata gezinmek mahvediyor adamı.şimdi biryere gittilerde bende size yazayım dedim............
oğluşlarımı gördüm ama ben bişey anlamıyorum siyah beyaz ultrasondan renkliye giremedim çeken dr.izinliymiş neyse büyümüşler oğluşlarım birisi 1.150 gr.diğeri 1.050 gr. dr.iyi dedi inş.sağsalim hepimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi..............kendininze iyi bakın
bende 1 kg almıştım enson gittiğimde oda 750 gr bebk almış canım bide son aylarda çok kilo alınıyor diyorlar anlamadım aman bebişlerimiz alsında biz almayalım zatenyerimseniben
canım çatı muayenesiyse bahsettiğin onu 37.- 38. haftalarda yapıyorlar sanırım doğum yapanlardan okuduğuma göre.. o biraz zormuş gerçekten ( napalım sıkıcaz dişimizi ..
ben de 25 yaşındayım canım Allah ne zaman nasip ediyorsa, herşey öyle oluyor işte..
2,5 yıllık evli olacağız bebişimiz doğduğunda..
o zaman annemi de alabilir miyim acaba?
allah bebişinizle dolu dolu ömür versin inşallah.hepimize.
Sağolun kızlar, ben en fazla 1 saatlik yolculuk yapıcam istanbulda oturuyorum şileye bir otele gideceğiz.Bu sene istanbuldan ayrılmak istemiyorum.Dediğiniz gibi havuz tehlikeli, doktorum üstüne basa basa kocanın havuzdan ne kadar mikrop kapma olasılığı varsa seninde o kadar var abartma dedi .Ama ben gene de girmeyebilirim. Bu arada benim bebeğim 3 haftada 350 gr. almış.Biraz canım sıkıldı, 32. haftadan sonra haftada maksimum 250 gr alacakmış.
Sizlerin 30. haftada kilosu nasıldı bebişlerin?