- 24 Eylül 2007
- 2.604
- 3
- 42
teşekkürler canım eklediğin için rahat hamilelikler dilerim herkese bende dahil
kacıncı haftada ogrendın cınsıyetını:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım eklediğin için rahat hamilelikler dilerim herkese bende dahil
kacıncı haftada ogrendın cınsıyetını:uhm:
canım 13.cü haftada öğrendim nasip kimisi 17ci haftada bile öğrenemiyor zaten anne hissediyor tabi kesin diye bişeyde yok dayımın gelini doğuma 15 gün kala cinsiyetinin farklı olduğunu öğrendi herşeyi pembe almışlardı allahın bileceği birşey ben doktorumun yalancısıyım benim bu ikinci hamileliğim ilkim oğlan ve oğlumun yanında söyledi
benimkide çok uykucu ve inatçıymış dr. öyle söyledi:)) inadı kime çekti onu bilemem ama
canım 13.cü haftada öğrendim nasip kimisi 17ci haftada bile öğrenemiyor zaten anne hissediyor tabi kesin diye bişeyde yok dayımın gelini doğuma 15 gün kala cinsiyetinin farklı olduğunu öğrendi herşeyi pembe almışlardı allahın bileceği birşey ben doktorumun yalancısıyım benim bu ikinci hamileliğim ilkim oğlan ve oğlumun yanında söyledi
Hayırlı olsun canım,sanki banada erkek gibi geliyor,mesela nelere aşerdin,bulantın falan oldumu,bide bebişin sağ taraftamı soldamı,ay çokmu soru sordum kısaca sende ne gibi değişiklikler oldu canım
Benimkide uykucu ve inatçı çıktı. Doktor çok uğraştı uyansın zıplasın diye ama bizimki hiç oralı olmadı sadece el salladı bize :)) aslında giderken çikolata yemek aklımdaydı ama işten çıkıp doktora yetişicem diye alıp yiyemedim.
bende olmadı canım kasık ağrısı.yalnız benim göbeğim çıkmaya başladı hatta artık hamile kıyafeti giymeye başladım bile.akıntımda öncekine nazaran azaldı.:uhm: allah allah bende mi bi gariplik var acaba ? niye bende tam tersi oluyo.
birkere hamileliğin bana yakıştığını söylüyolar ve daha bi güzellik gelmiş diyolar mide bulantım oldu ama istifra edecek kadar değildi tatlı çok seviyorum bebeğim sağ tarafta nelere aş erdiğimi yazmıyayım tek bişey canım istedi oda tatlı bişeydi
bende 16 haftalık izinlerimi kullandıktan sonra 1 sene çalışmamayı düşünüyordum ama patronlarımın bırakmaya pek niyeti yok gibi napıcam bilmiyorum.bende eğer bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar giderim herhalde işe.tabi Allah Kerim.herşeyi Allah biliyor.ben mali müşavirimizle konuştum 2.000 ytl.ye yakın para alırsın dedi bana.
canim benimde sabahlari karnim duz az birsey engebeli oluyor ama aksama dogru sisiyor resmen yani pek buyumedi karnim ama bebegim iyi cok sukur 11 cm di gecen hafta doktorum normal dedi.Kasik agrilarimda simdi sadece geceleri oluyor ama oda buyuyen rahimden dolayiymis.Ilk hamileleiklerde boyle olmasi normalmis hayirlisi olur insallah canim hepimiz icin
birkere hamileliğin bana yakıştığını söylüyolar ve daha bi güzellik gelmiş diyolar mide bulantım oldu ama istifra edecek kadar değildi tatlı çok seviyorum bebeğim sağ tarafta nelere aş erdiğimi yazmıyayım tek bişey canım istedi oda tatlı bişeydi
cnm bebişi bırakacak kımsem yok annem uzakta kayınvalıdede bıraz rahatsız bakıcıyada vermek ıstemıyorum eşimde pek calısmama taraftar degıl zaten o yuzden bebısıme bakarım ama dogumdan 1 sene sonra nolur bılemem tabıkıde, pekı ben işyerımde 3,5 senedır calısıyorum agustos sonu gıbı cıksam hem patronumdan cıkıs parasını hemde sskdan hamılelık parasımı alacagım anlayamadım:uhm:
allah allah gercekten ole el sallıyomu kıs:teytey: ayy cok ılgınc yaa bunuda ılk duydum bız en son gordugumuzda 9 haftalıktı cok kucuktu ama hareketlıydı masallah aynen bu catlak smily gıbı saga sola bıseyler yapıyodu:sm_cool: