- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
ayşe sen ikili testi ultrasona girdiğin gün yaptırdın dimi??benimki 1 gün arayla yapıldı da acaba böyle olması sonucu etkiler mi??arkadaşım öyle demişti???
evet canımm aynı gün fakat 1 gün sonra olmasıda sorun olmaz canım
günaydın kızlar .bebişleriniz nasıl benimki kocaman oldu bile teyzeleri cumartesi gittigimde bebişim 7cm olmuştu.bugünde 2li testimin sonucunu almaya gitcem acaba doktorum beni yeniden ultrasyona alıp bebişimin cinsiyetini söylermi ki.bu arada bebişinin cinsiyeti belli oolan var mı.ben cok heyacanlıyım cinsiyet konusunda.öğrensem de biran önce bebişime güzel şeyler örsem diye planlıyorum...
ayy maşallah canım nazar değmesinn şimdi benimki 61 mm kaç cm oluyor ki. ben de göremedimm yaa çok utangaçç benim bebişim yüzünü falan hep sakladı.. son anda dr kapatırkenn elini kaldırıp bay bay etmezmiii ayy yaramaza bak dedim artıkk...
bende olmadı canım kasık ağrısı.yalnız benim göbeğim çıkmaya başladı hatta artık hamile kıyafeti giymeye başladım bile.akıntımda öncekine nazaran azaldı.:uhm: allah allah bende mi bi gariplik var acaba ? niye bende tam tersi oluyo.
canım dr dediki artık bu dönemde kasık agrısı olur dedi çünkü bebek yukarı doğru çıkacak dedii normal dedi korkucak bişey yok dedi....bana hehe benimde göbüşüm çıkıyoo bende giyinmeye başladımm bir kaçtane tunik aldım kendime bol boll valla......
:teytey: