Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitamin ve demir hapı 4. aydan sonra veriliyor, hem doktoruma sordum öyle söyledi, hemde doğum yapan bir arkadaşımada doktoru 4. aydan sonra vermiş.Benim kan sayımım düşüm olduğu halde daha vermicem diyor.
Kizlar Slmmm Ikili Testi Yaptirdim Bebeğimi Gördümm şükürler Olsunn Sipa Bide Bize By By Etii.. Ama çok Utangaçç Yaa Elleriyle Yüzünüü Kapatti Ayaklarinida Simsiki Kapatti Bişeyy Göstermedii Yaa... Kanda Verdi Pazartesi Saat 4 Te Alacagizz Inşallah Herşey Yolunda Gider Sonuçlarimiz Iyi çikar Allahin Izniyle.10 Gün önce 49 Kiloydumm şimdi 51 Olmuşum.. Bebeğimin Boyu 61 Mm Olmuşş Arkadaşlar.. şimdilik Gelişimi Iyi Dedi Dr Her Yolunda Sadece Artik Bu Haftalarda Kasik Agrisi Olur Dedi Bebek Artikk Yukari Doğru çikacak Dedi.. Hayirlisi Allahim Sağlikli Bir şekilde Kucagimiza Bir Alsakk...
Haa Bide Dr 3 Lü Testte Cinsiyetinede Bakarizz Artikk Ona Göre Hazirliklara Başlarsinizz Dedii...... Ayyyyyyyyy çok Mutluyumm Allahim Bozmasinnn
Kizlar Slmmm Ikili Testi Yaptirdim Bebeğimi Gördümm şükürler Olsunn Sipa Bide Bize By By Etii.. Ama çok Utangaçç Yaa Elleriyle Yüzünüü Kapatti Ayaklarinida Simsiki Kapatti Bişeyy Göstermedii Yaa... Kanda Verdi Pazartesi Saat 4 Te Alacagizz Inşallah Herşey Yolunda Gider Sonuçlarimiz Iyi çikar Allahin Izniyle.10 Gün önce 49 Kiloydumm şimdi 51 Olmuşum.. Bebeğimin Boyu 61 Mm Olmuşş Arkadaşlar.. şimdilik Gelişimi Iyi Dedi Dr Her Yolunda Sadece Artik Bu Haftalarda Kasik Agrisi Olur Dedi Bebek Artikk Yukari Doğru çikacak Dedi.. Hayirlisi Allahim Sağlikli Bir şekilde Kucagimiza Bir Alsakk...
Haa Bide Dr 3 Lü Testte Cinsiyetinede Bakarizz Artikk Ona Göre Hazirliklara Başlarsinizz Dedii...... Ayyyyyyyyy çok Mutluyumm Allahim Bozmasinnn
öznurcumm Bebek Karnimiza Doğru Ilerli O Yüzden Kasiklarimizda Agri Olmasi Normalmiş Canim Drum Dedi...
Bayanlar ben de 2li test yaptırdım doktorum herşey normal dedi allahıma şükür,3lü teste gerek yok dedi,ben doktoruma çok güveniyorum,sizce de gerek yok mu???Bazı doktorlar 2li,3lü,4lü,5li herbir testi istiyor benden istemedi diye biraz ndişelendim açıkçası.Ense kalınlığı 1,5 cm çıktı,normalmiş.3ün altında olması gerekiyormuş.Bizimki pek hareketliydi kıpır kıpır hiç durmadı,doktor teyze ölçüm bile yapamadı,baktı duracağı yok eşek sıpasının artık ekranı dondurup ölçtü...Mutluluktan ağladım onu öyle görünce...Keşke babası da görseydi...
sweet curse ve guldenm kizlar bende 15 haftaligim bende kasik agrisi oluyor ozellikle aksamlari birde bu aralarakintim cok fazlalasti sizdede oluyormu diye merak ettim kizlar kendinize iyi bakin bebislerede