C
cadi52
Ziyaretçi
arkadaşlar dün hastaneye gittim 8 haftalıktık artık ve bebişimin kalp atışlarını görecektim. ama hastanede görünmüyor kalp atışları çıldırıcam doktorda gerdi beni iice. olmaması lazım görmemiz lazım düşük tehlikesi olabilir. Öldüm öldüm dirildim. sonra özele başka bir doktora gittik. orda gördüm bebişimin kalp atışlarını. içim rahatladı. çok sevindim. asıl anlatmak istediğim şu ki devlet hastanelerinde görünmeyen özelde nas görünüyor. devlet hastanesi beni bu kadar üzdü ama dikkatli bakmamış diyor yeni doktorum. yaşadığım sıkıntılı anların tarifi olamaz kelimeler yetmez çok üzüldüm ve çok korktum arkadaşlar....
güzelim ultrasyona girmeden bol bol su içmişmiydin karnını iyicene şişirmezsen gözükmeyebilir çünkü aynı şeyi bende yaşadım bende özel doktora gitmiştim ve öyle dedi. bendede gözükmedi.bana daha kötüsünü söylemişti çocuk gözükmüyo düşmüş olabilir diye çok kötü bir duygu oan ağlamıştım tutamamıştım gözyaşımı (renkli ultrasyona girdim orada gözüktü ama üstten ordada gözükmemişti.)ama şimdi karnımı bol su ile şişirip gidiyorum öyle bir sorunum kalmadı .neyseki seninkide yaşıyormuş bende çok sevindim doktorunuda değiştir başka bir devlet hastanesine git veya özel doktoruna devam et asıl bundan sonra önemli günler bizi bekliyo daha 2 li 3 lü testler yapılacak tabi bu ileriki zamanlarda ama şimdiden iyi bir doktor seçmelisin ve devamlı ona gitmelisin.neyse kendine ve bebişine iyi bak byes