Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa mine hanımı tanıyorum cnm bizim dr arkdaşı zübeyde hanımda ewet oda çok ii bir dr bizim dr çok sein dr ii ama cnm ayyy karşılaşırız balki bir gün ne kdarlıktı cnm seninna.s.
Canım şu anda ben 10-5 haftalığım doktorumuz doğum tarihimizi 28 eylül olarak verdi bakalım kısmet. 12 haftalık iken hastaneye gidicem ikili tarama testim var belki cinsiyetide belli olur ya çok merak ediyorum. Seninki bellimi?
merhaba arkadaşlar benim mide bulantılarım yine çoştu ilaçla 2 gün kesebildik sadece artık istifra
etmekten boğazım öyle acıyorkii ( birde çalışıyorum allah zor geçirenlerin yardımcısı olsun ama bebeğim için herşeye değer :))
oyy kıyamam yaa çalışırken miğde bulantısı zordur valla allah yardımcın olsun cnm,, ya bugunde ıcımde sıkıntı var gıbı cok sıkılıyorum nedense bırde iştahsızlık basladı sabahtan berı az az yıyorum hep lokmalar bogazıma dızılıyor sankı hafıfte belım agrıyor bırde karnım bole seyler olur herhalde yaa,, senın belırtılerınede hep kız olur derler daha cınsıyetı bellı dgldı dımı
oyy kıyamam yaa çalışırken miğde bulantısı zordur valla allah yardımcın olsun cnm,, ya bugunde ıcımde sıkıntı var gıbı cok sıkılıyorum nedense bırde iştahsızlık basladı sabahtan berı az az yıyorum hep lokmalar bogazıma dızılıyor sankı hafıfte belım agrıyor bırde karnım bole seyler olur herhalde yaa,, senın belırtılerınede hep kız olur derler daha cınsıyetı bellı dgldı dımı
merhaba eylül anneleri
bende hamileliğim ne güzel rahat geçiyo derken kabızlık ortaya çıktı.kontrole gittiğimde dr.uma bahsetmiştim.o da bunun çok önemli olduğunu fazla ıkınmanın erken doğuma veya düşüğe neden olabileceğini ayrıca hemoroid başlangcına neden olabileceğini söyledi.bana tavsiye ettiği ise bol sıvı almam ,lifli gıdalar yemem , activia yoğurttan yiyebileceğim eğer geçmezse ilaç v ereceğini söyledi.
biraz sonra arayacağım çünkü geçmedi birde dün akşam makatımdan kan geldi tuvalette.çok endişeliyim.gerçi gebeliğin bu haftalarında bağırsak hareketleri yavaşlarmış bu da kabızlığa sebep olurmuş.ayrıca demir hapı da kabızlık yaparmış.inşallah hemen geçer.
günaydınnn arkadaşlar bugün nasılız bakalım :)) birde papatyam nerelerdesin kaç gündür yoksun
Günaydın kızlarrr, bazıları 2 li testte cinsiyet belli olur diyor?Bana doktorum hiç bahsetmedi.14. hafta belli olur dedi.Sizlerin dr neler diyor? birde gece yatarken pozisyonunuza dikkat ediyormusunuz?
Ben hep sol tarafıma yatıyorum.
Günaydın canımm
Ben iyiyim.. sen nasılsın??
bugün dünden daha iyiyim ama mide bulantım hala var sanki hiç geçmeyecek
valla ben ikili test yaptırdım söylemedi doktorum cinsiyetini.bende soluma dönerek yatıyorum.sırtüstü de ancak bacaklarımı bükerek yatabiliyorum.kasılıyorum çünkü ve rahatsız oluyorum.yalnız sabahları müthiş bi bel ağrısı ile uyanıyorum.sizde de oluyor mu kızlar ?