2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Çok güzel ve yaralı bir yazı teşekkürler canım...biz ne zaman ayakkabı alacağız peki..bugün 4 aylık bir bebiş geldi eczaneye ayakkabıları vardı..ne zaman giyebilirki acaba?

valla ben aldım bile bitane:teytey: ilk bayramda yumusak bez şeklinde ayakkabılar var onlardan giydiricem 1 yasına kadar yumusak ayakkabı olursa daha saglıklı cnma.s.

buarada tusemmm hosgeldiiin.
isminde neguzelmiş anlamı ne:uhm: kızım olsaydı bu ismi düşünebilirdimmmsırnaşık şey
 
arkadaşımın bebeği kasım 2007 doğumlu yürüteçte yürüyo gibi şuanda ama tek başına basamıyor hala... bir yaşından önce emekleyip ayaklanması gerek ortalamaya göre ama belli olmuyormuş hiç.
yürümeden de ayakkabı giydirmeyin diyorlar ayaklarının gelişmesi için ama ben dayanamayıp ayakkabı aldım valla ;p
 

hoşbulduk teşekkür ederim :) cennette esen rüzgar demek
 

aynen cnm bende aldım ama onu suan gıydırmıcem nezaman yurur ozaman napım cok hosuma gttı bayram ıcın aldıgımda bezden yumusacık altıda bez gıbı keçemı ne dıyolar ole sokakta gıymelık dgl yanii:teytey:
 
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeeee Ne Yapionuzzzz Kocişimle Konuştumm Plazma Bakiyomuş :)))))))))))) Uygunsa Al Gel Dedimm ......
Kozişim Hayir Dedi 11,30 Gidecez Allah Izin Ederse Yarin Dr. Ordanda Kan Vermeye Gidez 3 Lü Test Için Sonrasi Allah Büyük Belki Işe Gelirim Tabi Geç Dönersem Gelmem Eger Gelirsem Bebeğiim Yeni Fotosunuda Koyarim Allahim Izniyle Tabi.
 
Ay Bacilarimm Sol Tarafim çok Sizliyooo Ve Beynim Uyusuyoo Yaa Başimm çok Agriyooooooo
Bebk Durmuyoo Kimildiyooo :)))))) Tabi Güzel...... Elimi Koyumm Bebeğimmm Cemrem Diyomm Hoppppppp Bi Vurus Vuruyoo Neeeeee Rahatsiz Ediyon Diyo Kesin Bebişim Bana..
 

hayırlısıyla git gel bakalım dr a...testin sonucu salı gibi çıkabilir benim öyle olmuştu da :)herşey güzel olur inşallah..
 
valla tersten mesut oluyo ama :))) olsa bende koyacağım :)))

:roflol: allah senii güzel bi yaklasım benım abimin adıda mesut:roflol::roflol: oyuzden ben koymam değişik isim arıyorum kızlar oğluşum için bulursanız bana soyleyinnnn:teytey:a.s.

buarada yaş kaç hangi semttesin??:uhm:
 
canım benim bildiğim ve internetten araştırdığım kadarıyla ayrıntılı ultrasonu (4 boyutluyu demiyorum) radyolog-nükleer tıp uzmanları çekiyorlar.

radyolog da çekebiliyor arkadaşlar uzmanlaşmış kadın doğumcularda..benimkini üniversitede bu konuda uman bir kadın doğum profesörü baktı...
 

Ben oğlum olsaydı Ege ya da Doruk ismini düşünüyordum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…