2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

valla şu anda hava kapalı ama sıcak canım.2 gündür kısa kollularla geziyorum ben.ama haftaya bi daha konuşuruz havaları bilgi veririm ben sana.

Çok saol canım... cuma günü yola çıkmak istiyoruz inşşş... Çok sıcaklar basmadan kuşadası falan gezmek ii olur dedik...
elbise ve şort falan alsam yanıma abartmış mı olurum acaba?? :uhm:
 
serencim benim kocamda dinliyo.gluk gluk sesler geliyo diyo :)) ne güzel ya.ama ben tam olarak hissedemedim daha hareketlerini.

:roflol: ayy evet bızımkılerde ole dıyo guluk guluk sesler geliyo dıyeee:roflol:
neguzel ama yaa cok guzel bısey bızımkı duydu yaa şimdi her aksam kulak göbiştee:roflol: bi ben duyamadımm hıssedemedım insallah bizlerde hissedicez cnm
dun flo dan ayakkabı aldım bebişe ayyy cok şeker hap kadarr:teytey: minicik kıss arabada kaldı yoksa cekerdım resmını yrn ceker koyarım hemde coook ucuz 8 ytl:dance:
 
yok canım ya abartmazsın çünkü ben dün ip askılı bodyle durdum evde.o kadar sıcaktı yani ama biliyosun izmirin kızlarına ve havasına pek güven olmuyo.:)
 


Canımmın içi inşallah sende hissedeceksin yakında.... yok duymuyor bizimkiii :roflol: dayadı kulağını da ama babası gelince oynamıyor kerataaa....
:roflol:
 
serencim benim kocamda dinliyo.gluk gluk sesler geliyo diyo :)) ne güzel ya.ama ben tam olarak hissedemedim daha hareketlerini.

Canımm bende iki akşam önce çok fazla çilek yemiştim.. bir saat kadar sonra hissettim karnımda sanki patlayan şeker varmış gibi... Ama dün hiç hissetmedim.. Daha çok yeni yeni arada bir hissediyorum... Sende hissedersin artık bu haftalarda..Sen daha güçlü hissedersin hemdee
 


aman amannn annesi cici ayakkabı da alırmış oğluşunaaaaa

İyi günlerde kullanın inşşşş
 
yok canım ya abartmazsın çünkü ben dün ip askılı bodyle durdum evde.o kadar sıcaktı yani ama biliyosun izmirin kızlarına ve havasına pek güven olmuyo.:)

Saoll canımm yaaa ben yanıma yinede hırka falan da alayım ki ne olur ne olmaz... Zaten hava değişimi de yaşıycam bir de hasta olmıyım...
a.s.
 
arkadaslar hepinize gunaydın, cok tesekkur ederım tebrıklerınız ve ıyı dıleklerınız ıcın..a.s. dun esımın ablası dogum yapmıstı, hastanede yanındaydık bı kac saat yanında oturduk sonra benım aklıma geldı eşime dedım hazır bi hastandeyken surdan bı doktora gıdelım ıkı dk cınsıyetını ogrenelım 28 nısanı beklemeye gerek yok ne de olsa zamanı gelmıs gcmıs.. gıttık doktora hemen ılk sıradakıne gırdık baktı dırek erkek dedii .. artık rahatladım hemen bı kac cicis aldım maviş maviş :dance:..şimdi işin en zorlu kısmına geldık ama isim sııkıntısı cekıyrodum erkek bebek ıcın napıcam bılmıyorum bakalım :1no2:..
 
günaydınnn kızlar cmtesi dra gittim %100 kız dedi drum .öyle güzeldi ki okadar büyümüş ki.cansucum hani kasık ağrılarından bahsetmiştik ya bebeğimiz tekmeliyormuş biz kasık ağrısı şeklinde hissediyormuşuz.3 lü teste gerek duymadı ikili sonucum iyi diye alfa protein testi yapıyor meleğin belinde yada omuriğinde bir problem varmı diye bakılacak sonuç perşembe çıkacak offf offf şu sonuç beklemek insanı nasıl geriyor
 
aman amannn annesi cici ayakkabı da alırmış oğluşunaaaaa

İyi günlerde kullanın inşşşş

saol bitaaanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s. bence floya bakın kızlar ben silivrideki maksiye baktım orda baya ındırıme gırmıs ayakkabılar valla kendıme bişey alasım gelmedi eşim kendine aldı banada al dedi ama bak analar hemen ilk evlatlarını düşünüyormuş valla:teytey: hemen görünce aldım etıkette 10 ytl yazıyordu kasada 8 ytl dedi:dance: oğluşum kısmetliymiş maşallah yaa cok cok güzel dgl belki spor ayakkabı ama küçücük yaa o cok hoşuma gitti hap kadar resmen:roflol:
 

:teytey: hadi bakalım hayırlısı cnmm cok sevındım ınankı ama baska yerde erkek dedıler senın doktorun %100 kız dıyor:uhm: ben anlamadım bu işten bişey kıs acaba kordonu gorupte erkekmi sandılar dersin :uhm: neyse nedım allah saglık sıhat versınde gerisi ne olursa olsun cnmmmmma.s.
 
günaydın güzel hamişler...
kızlar erkekler maş. cinsiyetler öğreniliyor bereketli eylül anneleri inş. ALLAH cc tamamına erdirsin.
biz henüz cinsiyetimizi bilmiyos
ama olsun hayırlısı . :)
 

Canımm kızın kesinleşmiş ne güzell.. Prensess geliyor kesin.....
Aa ne güzel yaa bebişin tekmeleriymişş Ayyy çok mutluu oldum.. ben şimdi hep kasık ağrısı beklerimm .....:roflol: Bebeğim tekmelesin diye...
İnşallahh güzel çıkacaktır sonuçların canım.. içini ferah tut
 
betülcüm çok sevindim saçlarını boyattınmı ben druma sordum bir sakınca yok dedi bundan sonra hep kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın dedi hamileyim ama hayattan kopmadım deyin herkese dedi VEEEEE KIZLAR 22. HAFTADAN İTİBAREN BEBİŞLERİMİZ BİZİ DUYACAKMIŞ eşime tüm tartışmalrınızı sorunlarını bitirin bir an önce dedi :)))ondan sonra yüksek ses bile yok :)))
 
Seren kızzz güzel olmaz mı hiçç minicik o ayakkabılarrr ...
Bende canımm kendime bişi alasım gelmiyor... Hep bebeğime bakıyorum..
Eşim biraz daha şişince çıplak kalacan al artık diyor ama ne biliyim işte annelik önce yavrum diyorum....
ama bu hafta artık alışveriş yapmam lazım.. Haftaya tatile de gidersek bişiler alayım ki orda göbişi daha da büyütüp giyerim... :teytey:

Bu arada yaz sıcakların da ailemin yanına gidicem sanırım.. Eşim istanbul da kalma fazla diyor..ağustosun 15 ine kadar orda ol diyor.. Oraya da bir internet ayarlasam da sizlerle ne güzel konuşmaya devam ederim...
 
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın
ben geldiiiiiiiiiiiiiiim hafta sonu bir sürü gezdik valla ama bugün sersem gibi oldum
betülcüm hayırlı olsun oğlun allah kucağına almayı nasip etsin
öznurcum kızzzzzzdı zaten o kızzzzzzzzzzzzzz :))
seren aynısı bizde de oluyor eşim su sesi geliyor diyooo hatta bana sen duyamıyosun ben duyuyorum işte diye nispet yapıyoo :)))
 
teşekkürler cansucum serencim ayy çok mutluyum içim içime sığmıyor bide şu sonuç çıksa.drum çok emindi pembeleri hazırlayın dedi bende başka drun erkek dediğini söylemedim bile serencim zaten güvenmemiştim sadece kafam karışmıştı :)) bakalım birdahaki ay 30 dk 4 boyutlu ultrasona gireceğiz orda görürüz bizde zaten :))))))))
 
öznurcum hoş geldin cnmmmmmm
hayırlı olsun tatlımmmm kızımız geliyo ohhhhhh
kız erkek eşitlenmeye başladı valla
 

Canım ilk zamanlardaki ağrılar değil.. Son zamanda olan ağrıları söylemiştir dr u... İlk zamanlar rahmin gerlime ve tutunma ağrılarıydı yaşadıklarımız.ama son haftada ara ara olan kasık ağrılarını söyledi bence dr..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…