- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Merhaba kızlarrrrr....
Ben de 9+2 hamileyim ve çooook mutluyum. Ben igne tedavisinden sonra hamile kalabildimmmmm.....
Dün dr kontrolüm vardıııı.Bebegin ii oldugunu fakat benim tansiyonumun yüksek oldugunu söyledi bunun ilk aylarda gebelik zehirlenmesine yol açabilecegini atlamamamız gerektigini söyledi. Bundan yaklaşk 3-4 sene önce benim yine tansiyon problemim olmuştu ilaç tedavisi yapıldıktan sonra biraz da stresimizi azalttıktan sonra normal sınırar inmişti. Şu an dr bana coraspirin verdi çünkü gebelikte dolanım azaldıgı için olabilir dedi.
Bir de tsh hormonum düşük çıktı bir endokrinologa yönlendirdi ben tedaviyle hamile kaldıgım için 4-5 ay önceki tetkiklerde normaldi.
Benim gibi sorunlar yaşıyan arkadaşkar var mı acaba bilgi almak isterim!
Tabiii yine de çoooook ama çooooook mutluyummmmmm:))
Tebrikler arkadaşım çok sevindim,zaten şu sıralar kimin hamile olduğunu duysam kendiminki kadar çok seviniyorum.Bu arada aman tansiyonu ve tiroidi ihmal etme.Bendede hipotiroidi vardı tabi hamile kalmadan önce 1 yıl tedavi gördüm ve hala ilacını kullanıyorum bu arada sıksık tsh.kontrolü yaptırıyorum.Sağlıklı bi hamilelik için önce sen kendine iyi bakmalısınki bebişinde iyi olsun.Tekrar tebrikler...