- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana katılıyorum canımmm insana bir huzur veriyor değilmi helede benim gibi riskli hamişliği olanlara hergün şükrediyorum allaha birgün daha geçti diye hayırlısı ile 9 ayı tamamlarız hepimiz inşallah
slm kızlar uzun zamandır aranızda yoktum.ama yine aranızdayım ve bundan büyük mutluluk duyuyorum.çoğunuz biliyorki bundan 4 ay önce bebeğim vardı ve düğşük yaptım.ama şimdi yine 5 haftalık gebişim.ve çok mutluyum.darısı isteyen herkezin başına.listeye benide eklermisiniz
yaaa kızlar ben korkuyorum ((
Ya bebeğimin kalbi durmuşsa diye düşünüp duruyorum, ya bu rüya biterse ya doktordan kötü bir haber alırsam diye düşünüp duruyorum.Çevremden çok fazla duyuyorum bu kalp durması olayını.Kontrole cumartesi gidicem.Biliyorum pozitif düşünmeliyim ama ne yapayım elimde değil arada bir aklıma geliyor.[/
merhaba sanırım bu endişeyi hepimiz taşıyoruz ben dra kontrole gideceğim günleri iple çekiyorum ve kalp atışını duyunca dünyalar benim oluyor sanki. ama bidahaki kontrole kadar içim içimi yiyor alllah inş hiçbirimize göstermez öyle bir olayı sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız :))
Birde arkadaşlar kendimi çirkin ve bakımsız hissediyorum.Saçlarımı sarıya boyatmak falan istiyorum radikal değişiklikler yapmak istiyorum.Kısacası ben bakımsız birisi olmak istemiyorum.Alışveriş yapıp birşeyler almak istiyorum fakat biliyorsunuz dışarı çıkamıyorum.Eşim beni artık beğenmiyor diye dün akşam oturup ağladım.Eşim yok öyle bişey falan diyip gülüp durdu.Hamilelikten dolayı böyle hissediyorsun diyor.Sizde böyle şeyler oluyor mu?