Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah kavuştursun canımm allah uzun ayrılık vermesin böyle kısa ayrılıklar özlem girince araya evliliğede iyi geliyor benim eşimde arada gidiyo böyle ve evliliğe iyi geliyor bence iki tarafta kafa dinleyip bekarlığında özlemini gideriyor belkide ama hamileyken yalnız kalmak zor olsa gerek ben henüz yalnız kalmadım ama kalıcam doğuma kadar sanırım bir ara benimkide iş için gidecek şehir dışına .ama geliyormuş bak seninkide allah sabır versin umarım bebişinde iyidir
Kızlar siz günlük tutuyormusunuz? Ben yıllardır tutarım, Ama hergün yazmam önemli günleri yazarım, terapi olur bana. Birde arada sırada yatak odasındayken kendimi cep kameramdan videoya çekiyorum ve derdimi anlatıyorum.Böyle 5 video olmuş hamile kaldığımdan beri...Az evvel izledim de ne çok midem bulanıyormuş ondan dert yanıp durmuşum 2 kerede bebeğimi düşürüyorum sanmışım karnım ağrıyor falan diye kaydetmişim....Bu gecede kaydederim belki...
Bu ara benim kuyruk sokumuma değil vajinama ağrı giriyor. size de oluyor mu?
gözün aydınnn canım yaaa hayırlısı olsunnn hadi bakalımmm kızlar mı erkeklermi fazla olacak eylül nüfus patlamasındaasırnaşık şeysırnaşık şey
sel-inn hayırlı olsun Allah Analı babalı büyütsün.
selin seninde yaptığın şeye bak ağlanırmı böle bişey için canım aşk olsun kendine iyi bakman ve morelini yüksek tutman lazım canım eşinede güven olurmu
dreamm81 canımm hiç kendini üzüntüye sokma bebegini düşün canımm kendini dinledikçe daha da hasta olma güzel anneemm. bu arada rabia ve sel-inn canımm bebişlerinizin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsunn. allah hayırlısı ile kucagınıza almak nasip etsin.
kızlar bebeğinizin kıpırdanmalarını,hareketlerini hissettiniz mi hiiç?
Ben arada hissediyorum sanıyorum ama daha belirgin bir şekilde" ahh bu minik kuşumdu işte anladım "diyemediim...ya siiiz???????
sağoll asliii,hepimiz hayırlısıyla kavusalım miniklere
bu arada öğretmensin değil mi ben de öğretmenim şimdiden cok yoruluyorum ağırlaşmadım bile aslında ama nöbet günleri öldürüyo beni bugün nöbet günümdü bittimmm:bbo:
ben de hissetmedim daha cnm bazılarkadaslar seyirme ya da hareket var demişler ama biizde tık yok valla.çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorumm hareket etmeesinii
Kızlar siz günlük tutuyormusunuz? Ben yıllardır tutarım, Ama hergün yazmam önemli günleri yazarım, terapi olur bana. Birde arada sırada yatak odasındayken kendimi cep kameramdan videoya çekiyorum ve derdimi anlatıyorum.Böyle 5 video olmuş hamile kaldığımdan beri...Az evvel izledim de ne çok midem bulanıyormuş ondan dert yanıp durmuşum 2 kerede bebeğimi düşürüyorum sanmışım karnım ağrıyor falan diye kaydetmişim....Bu gecede kaydederim belki...
Ohh be içimi rahatlattınız,ben de kendimi dinlemekten helak oldum tüm gün,her kıpırtıya bebğimmiydi bu diye takıyorum kafayı...a.s.
Selincim seninle aynıyız hafta olarak..SAT 10 aralıkmıydı senin de???a.s
Ben de öğretmeniim,ingilizce...
Aslıcım ne kadar anlayışlı idarecilerin varmışş,bizimkiler kök söktürüyor valla..
yaaaaaaaaaaaaa kızlar ben tuvalete gittiğimde peçeteye sanki minicik pembe birşey geliyor gibi oluyor. yüksek ışıkta iyice bakıyorum yok gibi yada sarı gibi..Eşime gösterdim vah vah yazık sana diye dalga geçiyor!!! Mikroskop getiriyim öyle bak diyor...Ama ben gördüm gibi hemde 3. bu..Ama ışıkta tam pembe değil.Sizce yavaş yavaş sıyırıyomuyum arkadaşlar??:tomato: