- 20 Ocak 2008
- 2.249
- 25
arkadaslar kızım olacak biliyor musunuz :)
Arkadaşım hayırlı olsun senin adına çok sevindim, ebrunun yanına nur da koyabilirsin.....Nacizane fikrim :):1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar kızım olacak biliyor musunuz :)
serennnnn bunun için üzülünür mü hiiiiiç kıyamam ben sana kafana neden takıyosun böyle şeyleri ,bak bebeğin olacak senin bunlar ufacık şeyler allah daha kötü şeyler vermesinnn seviyoruz seniiiiiiii
Serenn Ayyyy Ben çok Kiskancimdir Ama Eşimede Güvenirimm Ama Sözz Kadin Olunca Valla Paralarimmm Zaten 1 Kere Hayatta Eşimi Bi Bayani Eve Birakamazzz..... Almam Eve Nerde Yatarsa Yatsin Valla.... Nese Sende Arada Bir Ara Konuş Eşinle.. Eve Gelincede Sorr Hesabinii Zaten Hamişizz Ne Desek Yaparlar.........
kızlar cok kotuyum suan aglıyorum sınırlerım cok bozuldu uyuz esımın patronu ıkıtane kadın musterıyı evlerıne bırakmasını ıstemıs benım uyuzda kabul etmıs defolsun gıtsın bıde benım kımseyle ısım olmaz dıyo sofor sankı kendısı iicene sınırlerım bozuldu aksam benı alma dedım olamaz boyle bısey yaa sınırden aglıyorum yaa offffffffffff
Gülşahcım üzülme hamilelikte yüksek tansyonla dolaşan çok var, ilacını alırsın düşer.Seninkide erken başlamış napalım....
Bu arada arkadaşlar 16. hafta ciltte güneş lekeleri oluyormuş, güneşe çıkmayın diye okudum ya da çıkılacaksan güneş kremi sürülmesini tavsiye diyorlar.Naapsak ki?
Kizlar Bugün Başaka Kimler öğrenecekti Cinsiyetini Bebişlerinin.
kızlar cok kotuyum suan aglıyorum sınırlerım cok bozuldu uyuz esımın patronu ıkıtane kadın musterıyı evlerıne bırakmasını ıstemıs benım uyuzda kabul etmıs defolsun gıtsın bıde benım kımseyle ısım olmaz dıyo sofor sankı kendısı iicene sınırlerım bozuldu aksam benı alma dedım olamaz boyle bısey yaa sınırden aglıyorum yaa offffffffffff
Kızlarr oğluşum olucakmış içime doğmuştu zaten doktor kesin dedi.Üçlü test sonuçlarımızda normal çıktı.Kalp atışlarınıda dinledim bide fotoğramızı verdi.Ayy çok mutluyumm..:dance::dance::dance:
Ayşecim gözünaydın Allah herkezin bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallaahh.
kızlar bugun bebegımın cınsıyetını öğrendım bir oğlum vardı ...ikinciside yoldaymıs ..yanı bebegım ERKEK :teytey: kız annesı olmak kısmet degılmıs ama olsun gelınlerım benım kızlarım olur..hemen cızelgemın rengını degıstıreyım pembe yapmıstım belkı kız olur dıye sırnaşık şey ogluma ayıp olmasın hemen mavı yapmalıyım..allah hepımızın evlatlarına saglık versın en onemlısı o ..
Arkadaşlar moralim sıfırın altına indi ya,dr.a gitmiştim tiroit sonuçlarını almak için tsh bu ay 3,26 çıktı biliyorum yüksek ama dr.çok normal dedi anlamadım doğrusu,sonra hastaneden çıktım ve tansiyonumu ölçtüreyim dedim eczacı ölçtü ve 17-8 çıktı çok yükselmiş bana hemen dr.uma gitmemi söyledi hemen dr.uma koştum,dr.um 1 hafta boyunca sabah ve akşam tansiyonumu ölçtürmemi söyledi ayrıca pzt.siye böbrek ve karaciğerle ilgili test yapılacakmış,tansiyonum hergün yüksek çıkarsa ilaçla düşüreceklermiş ama dr.um çok erken olduğunu hamilelerde tansiyonun 6.aydan itibaren yükseleceğini söyledi,çok telaşlandım,çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın nolur Allahım,arkadaşlar lütfen sizde dua edin ben bilmiyorum abartıyormuyum ama elimde değil işte bana bi akıl verin ne yapayım..
KIZLAR MÜJDE BENİMDE KIZIM OLACAK BENİDE EKLEYİN LİSTEYE ÇOK MUTLUYUM İNŞALLAH ALLAHIM TAMAMINA ERDİRİR HEPİMİZİNKİNİ a.s.